Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάληψη με ξαπλώστρες στην Κτηματική της Πάτρας - ΦΩΤΟ

 Κατάληψη με ξαπλώστρες στην Κτηματική τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Αναψυχής Αχαΐας πήγαν στο γραφείο του υποδιευθυντή της υπηρεσίας

Το βασικό αίτημα της κινητοποίησης του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, είναι η άμεση διενέργεια ελέγχων από το λιμενικό, ώστε να γίνει έκδοση αδειών τραπεζοκαθισμάτων στις παραλίες. Μάλιστα δίνοντας έμφαση στην κινητοποιήσή τους, άπλωσαν ξαπλώστρες παραλίας μπροστά από την είσοδο της κτηματικής στην Πάτρα.

 

Μέλη του ΣΚΕΑΝΑ πήγαν στο γραφείου του υποδιευθυντή της υπηρεσίας και εξασφάλισαν διαβεβαιώσεις οτι σήμερα κιόλας θα βγούν συνεργεία του λιμενικού με εντολή και της κτηματικής για να ελέγξουν τις προδιαγραφές που βάζει η υπηρεσία για αδειοδότηση καταστημάτων στον αιγιαλό.

 

Εκτός των άλλων οι καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής Αχαΐας ζητούν την αποδοχή από την Κτηματική του ποσού των 5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο όσον αφορά στα τέλη τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων, κάτι που έχουν αποδεχθεί τόσο ο Δήμος Πατρέων όσο και η Αποκεντρωμένη αλλά την σχετική απόφαση ανακάλεσε η Κτηματική Υπηρεσία. Και πέρυσι τέτοια εποχή τα ρεπορτάζ έλεγαν πως οι καταστηματάρχες έβρισκαν «τείχος» στην Κτηματική Υπηρεσία η οποία, επί της ουσίας, αρνιόταν να υλοποιήσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μείωση των τελών που πληρώνουν οι καταστηματάρχες για τα τραπεζοκαθίσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις