Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Επετειακή συναυλία για τα 35 χρόνια της χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών, την Παρασκευή

Επετειακή συναυλία για τα 35 χρόνια της ...

Στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο

Επετειακή συναυλία για τα 35 χρόνια χρόνια χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών 2019» στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 20:30.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο πρώην πρόεδρος της χορωδίας, Ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γρηγόρης Αντωνακόπουλος.

Η Χορωδία, πλαισιωμένη από δεκαμελή ορχήστρα και με Καλλιτεχνική Διευθύντρια την κα Λινα Γερονίκου θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με απάνθισμα από παλιότερα αφιερώματα σε καταξιωμένους  Έλληνες  δημιουργούς  (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Χρ. Λεοντή, Ηλ. Ανδριόπουλο, Μ. Πλέσσα…), έργα συνθετών του κλασσικού ρεπερτορίου αλλά και δημοφιλή έργα σύγχρονων ξένων δημιουργών. Η Διοικούσα Επιτροπή και τα μέλη της χορωδίας απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους φίλους της χορωδιακής μουσικής και ιδιαίτερα σε παλαιότερα  μέλη της, να τιμήσουν με την παρουσία τους την επετειακή αυτή συναυλία, και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 35 όμορφα χρόνια λειτουργίας της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture