Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Μάγεψαν οι χορωδίες BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών & EsperCanto

Μάγεψαν οι χορωδίες BelCantes Αγίου Ανδρ...

Σε συναυλία που έδωσαν στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Επιμελητήριο Αχαΐας, τα χορωδιακά σχήματα BelCantes και Espercanto υπό την διεύθυνση της Έλενας Δρουκοπούλου και της Μαρίνας Ρετσκάλοβα αντίστοιχα, εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, τις υπέροχες φωνές τους και το πρόγραμμα  τους, το οποίο περιλάμβανε ένα ρεπερτόριο που κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα χορωδιακών δημιουργιών στην Ιστορία της Τέχνης.

Η νεανική χορωδία BelCantes του ιερού ναού Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας εγκαινίασε φέτος ένα κύκλο συναυλιών με θέμα «την άνοιξη και τη γυναίκα» με πρώτη προσκεκλημένη χορωδία τη γυναικεία χορωδία EsperCanto. Συμμετείχαν οι πιανίστριες Νίνα Μεταξά, Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου και ο φλαουτίστας Σταύρος Πήττας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πάτρας, πατήρ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Γενικός Γραμματέας της Στέγης Ελληνικών χορωδιών, Κος  Γιώργος Γεωργόπουλος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ''Πολυφωνικής Χορωδίας'' Μαέστρος Σταύρος Σολωμός, η Διευθύντρια του Καλλιετχνικού Οργανισμού της ''Πολυφωνικής'', Έφη Καββαδία- Ζέρβα, η μαέστρος της χορωδίας Vocal, Κατερίνα Πολυμενάκου, ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Αχαΐας Θεόδωρος Τσούμπελης, και πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε τους συντελεστές της όμορφης μουσικής εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture