Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Οι "Βόρειοι και Νότιοι" σμίγουν για ένα ξεχωριστό μουσικό live στην Πάτρα

Οι "Βόρειοι και Νότιοι" σμίγου...

Την Παρασκευή 24/5/2019 στις 22.00

Επτά (7) μουσικοί από την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη που αποκαλούνται με χιούμορ «Βόρειοι και Νότιοι» σμίγουν με κοινό γνώμονα τους την αγάπη τους για την έντεχνη και παραδοσιακή μουσική και αυτή την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιήσουν στις 22.00 το βράδυ μία μοναδική συναυλία με κομμάτια και ήχους της Ελληνικής παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής από περιοχές όπως η Πελοπόννησος, η Ρούμελη, η Μακεδονία, κ.α. Σκοπός του σχήματος είναι η διάδοση αλλά και διάσωση της έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής της πατρίδας μας.

Τραγουδούν ο Δημήτριος Γαλάνης που είναι και γνωστός ιεροψάλτης και καθηγητής βυζαντινής μουσικής στην Πάτρα και ο Χρήστος Χαλκιάς. Παίζουν οι: Σάκης Ξενούδης κανονάκι-τραγούδι, Γιώργος Σκηπητάρης κλαρίνο-καβάλ, Αλέξης Γαλάνης βιολί, Γιάννης Γαλάνης ούτι-κιθάρα-λαούτο και ο Χαράλαμπος Χαλκιάς - παραδοσιακά κρουστά.

Το μουσικό live θα πραγματοποιηθεί στο κλαμπ MetroPolis στην οδό Τσαμαδού 19 πάνω από την Αγ. Ανδρέου, στην Πάτρα, την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 10.00 μ.μ. Η είσοδος με ποτό είναι στα 12 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture