Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Ένα δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα για τους Μύλους Κεπενού

Ένα δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα γι...

Με τον πλέον σύγχρονο στόλο φορτηγών και σιλοφόρων

Με προσανατολισμό στον πελάτη και πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του οι Μύλοι Κεπενού διαθέτουν ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που συνδυάζει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με το πλέον σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό.

Καθημερινά, οι πωλητές της εταιρείας ζουν το σφυγμό της αγοράς, ευρισκόμενοι δίπλα στους πελάτες μας, παρέχοντάς άμεση εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη για την κάλυψη των αναγκών τους, μη παραλείποντας να τους κρατούν αδιαλείπτως ενήμερους για τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις στον κλάδο των αλεύρων.

Με τη βοήθεια των ειδικών και τη συνεχή υποστήριξη του τμήματος μηχανογράφησης, οι Μύλοι Κεπενού δημιούργησαν και εφαρμόζουν το πρωτοποριακό σύστημα δρομολόγησης των οχημάτων διανομής της εταιρείας. Χάρη σε αυτό το καινοτομικό λειτουργικό σύστημα η εταιρεία καταφέρνει καθημερινά να εξυπηρετεί με συνέπεια τους πελάτες της προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες απατήσεις τους. Παράλληλα επιτυγχάνει μείωση του χρόνου της διανομής καθώς ακολουθείται η  βέλτιστη διαδρομή.

Με το πλέον σύγχρονο στόλο φορτηγών μεταφοράς και σιλοφόρων τεχνολογίας Euro 5, οι Μύλοι Κεπενού προμηθεύουν καθημερινά κάθε επαγγελματία σε ολόκληρη τη χώρα. Για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών λειτουργούν τρία πλήρως εξοπλισμένα διαμετακομιστικά κέντρα στον Ασπρόπυργο Αττικής τη Θεσσαλονίκη και τη Καβάλα.

ΕΔΡΑ:

ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΠΑΤΡΩΝ

ΤΚ: 265 00

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΓΡΑΦΕΙΑ:

ΒΙ.ΠΕ. ΠΑΤΡΩΝ

ΤΚ: 250 18

ΤΗΛ.: 2610 241940

FAX: 2610 647173

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:

ΛΑΚΟ ΚΥΡΙΛΛΟΥ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΤΚ: 193 00

ΤΗΛ.: 210 5595904

FAX: 210 5595805

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΒΙ.ΠΑ. Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΚ: 57 001

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life