Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οι επιθέσεις του ενός υποψηφίου στον άλλο στο χθεσινό debate των δημάρχων της Πάτρας

Οι επιθέσεις του ενός υποψηφίου στον άλλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα σκαμνάκια, και οι προσκυνημένοι

Υπήρξαν και στιγμές έντασης, με κατηγορίες ένθεν κακείθεν, υψηλοί τόνοι αλλά και χαρακτηρισμοί που ξέφυγαν από το αναμενόμενο πλαίσιο ενός προεκλογικού διαξιφισμού χθες βράδυ στο debate των υποψηφίων δημάρχων της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε στο ROYAL και το διοργάνωσαν το ΙΟΝΙΑΝ TV,  το THEBEST.GR και η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Διαβάστε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

 

 

"Είσαι προσκυνημένος", "ελπίζω να μην ξαναγίνεις σκαμνάκι", "δεν έχω μάθει να ζω στα τέσσερα με προώθηση εκ των όπισθεν"

Χαρακτηριστικά ήταν τα παρακάτω αποσπάσματα:

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (για τα εγκαίνια όπου παραβρέθηκαν στον ίδιο χώρο Πελετίδης και Πάιατ): Χάρηκα που πήγε χθες ο Πελετίδης εδώ στο αμερικάνικο fund που αγόρασε το MOREAS. Τώρα γιατί ντρέπεται να εμφανίσει τη φωτογραφία είναι δικό του πρόβλημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ (για PATRAS IQ): Πολύ κουβέντα γίνεται για την επιχειρηματικότητα για την καινοτομία είναι της μόδας ξέρετε αυτά αλλά πάμε να δούμε την ουσία. Εμείς ήρθαμε εδω πέρα και χτίζουμε έργα...

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (για ανέγερση διοικητηρίου στον πρώην Λαδόπουλο) : Να χει ο Πελετίδης και ο Κατσιφάρας μέγαρο αλα ερντογάν με θέα τη θάλασσα γιατι δεν θέλουν λέει στον Λαδόπουλο ιδιωτικές επενδύσεις;

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ: Στο πλαίσιο του πολιτικού ήθους και καθώς διεκδικεί τον δημαρχειακό θώκο ο κ. Νικολόπουλος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τη θέση του στη βουλή

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: "Ενοχο για τις προσλήψεις που δεν γίνονται είναι το πολιτικό σύστημα που έχει προσωπικό προσκυνημένο και ένας από αυτούς είσαστε εσείς" είπε ο Κώστας Πελετίδης απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, όταν εκείνος τον διέκοψε ζητώντας του να πει ονόματα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ : Ο κ. Πελετίδης με είπε προσκυνημένο. Καταρχήν να δηλώσω πως δεν ήμουν ποτέ προσκυνημένος. Εγώ θέλω να ρωτήσω τον κο Πελετίδη αισθάνθηκε και ο ίδιος προσκυνημένος τις προηγούμενες ημέρες που βρέθηκε στο ξενοδοχείο αμερικανικών συμφερόντων και τα είπαν. Αν έρθει ο αμερικανός πρέσβης και του πει οτι θέλει να προωθήσει μια επένδυση που θα φέρει 100 νέες θέσεις εργασίας θα τον δεχθεί στο δημαρχείο ως δήμαρχος ή θα του κάνει μονο συναντήσεις στο αμερικανικό πολυτελές ξενοδοχείο;

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : Την Τετάρτη να ακούσετε το φίλο μου -που αγαπώ ειλικρινά- Νίκο Παπαδημάτο. Πως εννοεί τη συνεννόηση. Πιστεύω οτι αυτή τη φορά ο Νίκος Παπαδημάτος δεν θα κάνει ότι έκανε τις άλλες φορές. Οτι θα είμαστε μαζι και... δεν θα κάνει το σκαμνάκι, είτε του Πελετίδη, είτε οποιουδήποτε άλλου.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ (απευθυνόμενος στον Νίκο Νικολόπουλο) : Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κάνω το σκαμνάκι, ούτε ζω σε γονατοαγκωνιαία θέση, κοινώς στα τέσσερα με προώθηση εκ των όπισθεν.

Τέλος, η αντικαπιταλιστική αριστερά και ειδικότερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Θεόδωρος Μπελεζώνης ως επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΤΑΡΣΙΑ με "ι" επικαλέστηκε την κατοχή εγγγράφου με το 70% των αποφάσεων των μελών των συνελεύσεων της παράταξης, εκτιμώντας οτι η ΑΝΤΑΡΣΙΑ έχει εκπρόσωπο και αμφισβητώντας σε ζωντανή σύνδεση κατα τη διάρκεια του debate τον επικεφαλής του συνδυασμού "Ανταρσύα" με "υ" Δημήτρη Μπελιά, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του τελευταίου.

Οι επικεφαλής των συνδυασμών που ζητούν την ψήφο των Πατρινών διασταύρωσαν τα ξίφη τους απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Φάνη Βγενόπουλου, Γιάννη Πομώνη και Μιχάλη Βασιλάκη και ανέλυσαν τα  προγράμματά τους, μίλησαν για τα πεπραγμένα και τις προθέσεις τους.  Στο debate, συντόνιζε η Νατάσα Τραγουστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις