Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος: Αποκαλύφθηκε ο «αφανής εταίρος» του Κ.Κ.Ε. Νίκος Παπαδημάτος!

Ν. Νικολόπουλος: Αποκαλύφθηκε ο «αφανής ...

Ανακοίνωση από την παράταξη «Νέα Πάτρα»

Κριτική στον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκο Παπαδημάτο, ασκεί με ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση «Νέα Πάτρα» του Νίκου Νικολόπουλου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Δυναμική και έντονη η εν γένει προεκλογική δραστηριότητα και η επικαιρότητα γεμάτη από σημαντικές ειδήσεις.

Η παράταξή μας αφοσιωμένη στο στόχο της συνεχίζει τις δραστηριότητές της αλλά παράλληλα δεν χάνει και την επαφή της με τα δρώμενα που επηρεάζουν και διαμορφώνουν το περιβάλλον στο οποίο καλούμαστε όλοι μας, ατομικά και συλλογικά να πορευτούμε.

Η πόλη μας το τελευταίο διάστημα δέχθηκε επισκέψεις από όλες σχεδόν τις κυριαρχούσες στην κεντρική πολιτική σκηνή προσωπικότητες και ηγέτες ή/και  ηγέτιδες . Μόλις χθες υποδεχτήκαμε και τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Μητσοτάκη.

Χωρίς έκπληξη τον ακούσαμε όπως και τους λοιπούς επιφανείς  επισκέπτες να εκφράζουν την εκτίμησή τους και την πίστη τους στην ορθότητα της πολιτικής μας κρίσης  και ταυτόχρονα, αν και μας θεωρούν ενήλικους και ώριμους πολίτες που είναι ικανοί να διαχειριστούν τις δικες τους υποθέσεις, μας υποδεικνύουν με εμφατικότητα ποιούς και τι να ψηφίσουμε.

Εκείνα  που κανένας από αυτούς,  χωρίς εξαίρεση, δεν είπε ποτέ είναι

 πρώτο με ποια κριτήρια έκανε την δική επιλογή

δεύτερο γιατί η δική του επιλογή είναι καλύτερη από την δική μας  και

τρίτο ότι αν οι δικές του επιλογές είναι λάθος τις συνέπειες θα τις υποστούμε εμείς .

Τι παράδοξο αλήθεια.  Είμαστε ώριμοι αν συμφωνούμε με τις επιλογές τους και ανώριμοι σαν μικρά παιδιά  που χρειάζονται καθοδήγηση αν δεν συμφωνούμε. Σε κάθε περίπτωση όμως ο λογαριασμός θα έρθει σε μας.

Είναι αυτονόητο ότι για μας, ως οικοδεσπότες, όλες και όλοι είναι καλοδεχούμενοι και με την ίδια καλή διάθεση και προσήνεια τους αντιμετωπίζουμε και τώρα που έρχονται να μας πούνε τι να κάνουμε και αύριο που θα έρθουν, με όποια ιδιότητα έχει ο καθένας, να τιμήσουν τον Πολιούχο μας.

Προφανώς κάθε μέλος της παράταξής μας, υποψήφιος και μη,  έχει τις δικές του προτιμήσεις και για κάποιους από τους επιφανείς επισκέπτες  της πόλης μας  είχε ή έχει ένα πιο πλατύ χαμόγελο. Οι προτιμήσεις δεν κρύβονται αλλά  δεν έχουμε και λόγο να τις κρύψουμε.

Όμως  δεν κρύψαμε εξ αρχής ότι πρώτη μας επιλογή είναι το κόμμα των Πατρινών. Στις Δημοτικές εκλογές εκεί είμαστε στρατευμένοι. Στις υπόλοιπες ο καθένας μας έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Και η παράταξή μας όμως δεν έχει παράπονο. Και για μας υπάρχουν επιφανείς επισκέπτες και νιώθουμε πολύ βαθιά την τιμή που μας κάνουν. Είναι ο Κώστας από τα Ζαρουχλέικα, ο Γιάννης με την γυναίκα του από το Σκαγιοπούλειο , η Τασία από το Μπεγουλάκι, ο Φάνης και ο γιος του από το Πλατάνι,  ο Μήτσος από την Οβρυά, η Σοφία από το Ζαβλάνι, και πολλοί άλλοι.

Κανένας δεν είπε σε αυτούς να έρθουν σε μας. Το αποφάσισαν μόνοι τους και τους ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες γιατί η δική τους καλή απόφαση  είναι καλή γι αυτούς αλλά και για όλους τους Πατρινούς.

Στην χθεσινή μας ενημέρωση ζητήσαμε από όλες τις παρατάξεις να τοποθετηθούν περί του πρακτέου στον Β γυρο. Χαρακτηριστικά δηλώσαμε ότι είναι ώρα για ξεκαθάρισμα και καθαρές κουβέντες.

Φαίνεται ότι σε ορισμένες παρατάξεις αυτό το είδος δεν ευδοκιμεί. Έτσι με έκπληξη είδαμε τον κ. Παπαδημάτο στο χθεσινό debate να δηλώνει ότι έχει αναγνωρίσει και διορθώσει τα λάθη του.  Προφανώς αναφερόταν στο 1998 που στάθηκε απέναντι στον Ε. Φλωράτο, επιλογή τότε της ΝΔ, συμμετέχοντας  στην παράταξη του αειμνήστου Κοσιώνη μαζί με τον  κ. Πελετίδη, υποστηριζόμενους  βεβαίως  από το ΚΚΕ του οποίου ήταν ο αείμνηστος και είναι μέλος ο  εορτάζων κ. Πελετίδης, στον οποίο εκφράζουμε και τις θερμότερες ευχές μας.

Τα ίδια λάθη  που στην συνέντευξή του στην εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ την 11/2/2019, αναφερόμενος στο 1998,  παρουσίασε ως υπέρβαση και  ως περγαμηνές. Και δεν είναι τα μόνα γιατί οι σοφοί άνθρωποι αποφεύγουν να μιλάνε για τα λάθη τους.

Αναφέρθηκε επίσης  στην πίστη του στις συνεργασίες. Προφανώς σε αυτές με εταίρο το ΚΚΕ. Γιατί όπως θα δούμε σήμερα το βράδυ στις 10 ή ώρα σε μαγνητοσκοπημένο debate στο SUPER B, ήταν κατηγορηματικός στην άρνηση του να στηρίξει στον Β Γύρο Νικολόπουλο έναντι Πελετίδη.

Αναγνωρίζουμε ότι σε ορισμένα θέματα τον χαρακτηρίζει συνέπεια διαχρονικά.   

Δεν χρειάζεται να ερμηνεύσουμε εμείς τίποτα από τα παραπάνω. Θέλουμε όμως να επισημάνουμε ότι η κάθε ψήφος εμπεριέχει νόημα και απευθύνεται προς έναν αποδέκτη. Δεν αποτελεί περιουσία του αποδέκτη  ώστε να την χρησιμοποιεί με βάση δικές του κρυφές επιλογές.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις