Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακυρώνονται με δικαστική απόφαση οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας - Δικαιωμένη δηλώνει η πρώην πρόεδρος

Ακυρώνονται με δικαστική απόφαση οι εκλο...

Από το Πρωτοδικείο της Πάτρας

Ακυρώθηκαν με δικαστική απόφαση οι εκλογές που διεξήχθησαν πριν ένα χρόνο, τον Ιούνιο 2018,  στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Η πλευρά της Σταυρούλας Νικολάου-Παναγοπούλου θεωρούσε πως οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν παράνομες και είχε ζητήσει ακύρωση.

Μετά την δικαστική απόφαση οι εκλογές θα προκηρυχθούν εκ νέου στο προσεχές διάστημα.

Όπως ανέφερε στο thebest η πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου: Σήμερα είναι μία ημέρα δικαιοσύνης, γιορτής, Δημοκρατίας καθώς δικαιωθήκαμε μέσω της δικαστικής απόφασης του Πρωτοδικείου της Πάτρας απέναντι στην παράνομη και καταχρηστική δράση ανθρώπων του ΠΑΜΕ. Όποια απόφαση έχει παρθεί αυτό το διάστημα θα ακυρωθεί ως παράνομη και καταχρηστική».

 Σε ανακοίνωση της η Συνδικαλιστική Παράταξη «ΣΥΝΔΕΣΥ» αναφέρει:

"Σήμερα, 20/5/2019, εκδόθηκε η απόφαση 351/2019 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, η οποία δικαιώνει την προσφυγή της Συνδικαλιστικής Παράταξης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας «ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ. Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία» με επικεφαλής τη Σταυρούλα Παναγοπούλου - Νικολάου.

Η προσφυγή αφορούσε την ακύρωση των παράνομων και καταχρηστικών Αρχαιρεσιών στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας που διεξήχθησαν από την ευκαιριακή σύμπραξη ΠΑΜΕ και Σπανού.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εδώ και ενάμιση χρόνο είναι ακέφαλο, χωρίς νόμιμη Διοίκηση, αφού δεν αναγνωρίζονται νόμιμες διαδικασίες στις Αρχαιρεσίες.

Όλες οι έκνομες ενέργειές τους, η σωρεία παραβιάσεων προσωρινών διαταγών, οι παρεμποδίσεις συμμετοχής στις συνελεύσεις των αντιπροσώπων της Παράταξης «ΣΥΝΔΕΣΥ» με βία και απειλές, φέρνουν πλέον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της ανομίας, προ των ευθυνών τους έναντι του Νόμου.

Όλες οι αποφάσεις της παράνομης Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, τόσο συλλογικές όσο και ατομικές, στερούνται νομιμότητας και οι εμπνευστές τους θα υποστούν τις νόμιμες κυρώσεις.

Η Συνδικαλιστική Παράταξη «ΣΥΝΔΕΣΥ» συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα της για επικράτηση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις