Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπαρακτικό αντίo στην κηδεία των τριών παιδιών του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Asos

Σπαρακτικό αντίo στην κηδεία των τριών π...

Θύματα των επιθέσεων στη Σρι Λάνκα

Σπαρακτικό αντίο στα τρία νεκρά παιδιά της είπε σήμερα η οικογένεια του Δανού δισεκατομμυριούχου της Asos, Αντερς Χολς Πόβλσεν, στην κηδεία που έγινε μέσα σε βαρύ πένθος στο Άαρχους.

Τα τρία παιδιά του ιδιοκτήτη του ASOS και πιο πλούσιου ανθρώπου της Δανίας, νεκρά στη Σρι Λάνκα

Ο μεγιστάνας της μόδας έφτασε στον καθεδρικό ναό έχοντας στην αγκαλιά του την απαρηγόρητη σύζυγό του και την μικρή του κόρη Άστριντ

 

Ο μεγιστάνας της μόδας έφτασε στον καθεδρικό ναό έχοντας στην αγκαλιά του την απαρηγόρητη σύζυγό του και την μικρή του κόρη Άστριντ, την μόνη από τα παιδιά τους που επέζησε από την φονική επίθεση στη Σρι Λάνκα. Μπροστά τους ήταν τα φέρετρα των τριών ανήλικων παιδιών του, του πενάχρονου Άλφρεντ, της 15χρονης Αλμα και της 12χρονης Άγκνες.

Τα φέρετρα είχαν φωτογραφίες των παιδιών και ήταν διακοσμημένα με λουλούδια ενώ σε ένα από αυτά υπήρχαν πολύχρωμα μπαλόνια. Μετά από λίγα λεπτά σιωπής έξω από την εκκλησία, η 10χρονη αδελφή των νεκρών παιδιών έκοψε το σχοινί που συγκρατούσε τα μπαλόνια και τα άφησε στον ουρανό. Στη συνέχεια, η χορωδία του καθεδρικού ναού έψαλε, ενώ τα τρία παιδιά οδηγούνταν στην τελευταία τους κατοικία.

Σε μια τελετή την περασμένη εβδομάδα, ο Πόβλσεν χαρακτήρισε την απώλεια της οικογένειάς του ως «εντελώς ακατανόητη», αλλά ευχαρίστησε τους συγγενείς, τους φίλους και τους γείτονές του για την αγάπη και την υποστήριξή τους και υποσχέθηκε να παραμείνουν όλοι ενωμένοι μπροστά στην τραγωδία.

Το παρών έδωσαν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, επιχειρηματίες και ο πρωθυπουργός της χώρας Λαρς Λόξε Ράσμουσεν

 

Στη κηδεία σήμερα το παρών έδωσαν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, επιχειρηματίες και ο πρωθυπουργός της χώρας Λαρς Λόξε Ράσμουσεν. Εκατοντάδες πολίτες παρακολουθούσαν βουβοί την κηδεία από απόσταση και πολλοί άφησαν λουλούδια στην είσοδο.

Ο Πόβλσεν είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας ενδυμάτων ASOS και ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στη Σκωτία ενώ θεωρείται επίσης ο πλουσιότερος Δανός πολίτης. O 46χρονος επιχειρηματίας είναι στο Νο 252 της λίστας δισεκατομμυριούχων του Forbes και η προσωπική του περιουσία υπολογίζεται στα 7,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η οικογένεια είχε ταξιδέψει στη Σρι Λάνκα για τις διακοπές του Πάσχα όταν εξερράγη στις 21 Απριλίου, η βόμβα στο ξενοδοχείο Shangri-La Hotel όπου διέμεναν. Τουλάχιστον 253 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις βομβιστικές επιθέσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων έπληξαν τρεις εκκλησίες και τρία ξενοδοχεία. Μετά την τραγωδία, χιλιάδες πολίτες έχουν δείξει την υποστήριξή τους στην οικογένεια.

 

 

Πηγή:lifo,gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις