Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απόστολος Κατσιφάρας από Αιγιάλεια: Η επόμενη περίοδος να είναι μια περίοδος ακόμα μεγαλύτερων αλλαγών

Απόστολος Κατσιφάρας από Αιγιάλεια: Η επ...

Πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στο Διακοπτό, την Αιγείρα και την Ακράτα

Την πρόταση του συνδυασμού για την επόμενη μέρα στην Αιγιάλεια κατέθεσε ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, το απόγευμα της Παρασκευής.

«Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και για την επόμενη μέρα, έχουμε δουλέψει με πολύ κόπο, έχουμε διεκδικήσει, έχουμε καταφέρει να εξοπλίσουμε την Περιφέρεια με ό,τι χρειάζεται ώστε η επόμενη περίοδος να είναι μια περίοδος ακόμα μεγαλύτερων αλλαγών στην ανάπτυξη του τόπου και στην καθημερινότητα του πολίτη» ανέφερε.

Μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αχαΐας, ο κ. Κατσιφάρας, συνεχίζοντας τις επαφές του με πολίτες της Αιγιάλειας, πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στο  Διακοπτό, την Αιγείρα και την Ακράτα, όπου συνάντησε θερμή αποδοχή και αναγνώριση του έργου που έχει υλοποιήσει η Περιφερειακή Αρχή στην περιοχή.

«Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη» ανέφερε ο εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και πρόσθεσε:  «Το να βρίσκεται κανείς ανάμεσα σε καλούς φίλους, σε καλούς συνεργάτες, ανάμεσα σε συναγωνιστές και συνοδοιπόρους, είναι χαρά, είναι δύναμη, είναι αισιοδοξία. Είναι μαζί η πιο στέρεη επιβεβαίωση μιας σχέσης δοκιμασμένης στο χρόνο.

Μιας σχέσης που χτίστηκε πάνω σε κοινούς αγώνες, σε κοινές αγωνίες, σε κοινά οράματα, σε κοινές κατακτήσεις, με αμοιβαία εκτίμηση, με σεβασμό, αρχές και αξίες. Με τις ίδιες αρχές συνεχίζουμε να ανοίγουμε δρόμους στην πρόοδο».

Ειδικότερα, μιλώντας σε συγκέντρωση του συνδυασμού στην Ακράτα, στο ξενοδοχείο «Ακράτα Μπητς», ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην Ανατολική Αιγιάλεια, αλλά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί κι είναι ώριμα να υλοποιηθούν, όπως η νέα εργολαβία συντήρησης της παλαιάς εθνικής οδού Αιγίου έως τα όρια το νομού Κορινθίας, προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ και η αντιμετώπιση προβλημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου Ακράτας – Ζαρούχλας προϋπολογισμού 950.000 ευρώ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις