Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Στη FOODEXPO 2019 η Αποσταγματοποιία – Ποτοποιία VΑΝΤΑΝΑ

Στη FOODEXPO 2019 η Αποσταγματοποιία – Π...

Παρουσίασε τα προϊόντα της σε εξειδικευμένο κοινό και επαγγελματίες

Στη FOODEXPO 2019, την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων – ποτών στην Ελλάδα, συμμετείχε η Αποσταγματοποιία – Ποτοποιία VANTANΑ, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες , στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η ιστορική ποτοποιία, που έχει σοβαρή παρουσία σε όλη την Ελλάδα και αξιόλογη εξαγωγική δραστηριότητα, παρουσίασε τα προϊόντα της σε εξειδικευμένο κοινό και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων όπως επιχειρηματίες εστίασης Horeca, λιανεμπορίου , χονδρεμπορίου , αγοραστές εξωτερικού , εισαγωγείς και άλλους.

Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για την Τεντούρα 1950 Εspecial, την Τεντούρα Classic ,το Τσίπουρο, το Ούζο Αέναον , την Μαστίχα, τα Ηδύποτα και τα Brandy της Ποτοποιίας, πολλά από τα οποία έχουν διακριθεί με βραβεία σε διαγωνισμούς που έχουν συμμετάσχει. Η εταιρεία που έχει σαν βασική φιλοσοφία της , την παραγωγή υψηλής ποιότητας ποτών και αποσταγμάτων , παρουσίασε και το Ούζο Βαντανα 100% απόσταγμα .

Το Ούζο αυτό , είναι η αναβίωση της παραδοσιακής συνταγής διπλής απόσταξης του Παναγιώτη Βαντάνα , η οποία εμπλουτίστηκε με στοιχεία και πινελιές των εγγονών του Γιώργου και Παναγιώτη Τζουδα.

Πρόκειται για premium Ούζο που κατατάσσεται στα κορυφαία της Ελληνικής αγοράς , προϊόν που συνδυάζει την υπέροχη γεύση του γλυκάνισου με την φινέτσα ενός προσεγμένου αποστάγματος. Το Ούζο Βαντάνα 100% απόσταγμα με την λευκή-κόκκινη ετικέτα , θα είναι διαθέσιμο στην αγορά το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life