ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

CULTURE

/

ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ Η ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "A DOG'S JOURNEY" ME TO NTENΙΣ ΚΟΥΕΙΝΤ

ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ Η ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "A DOG'S JOURNEY" ME TO NTENΙΣ ΚΟΥΕΙΝΤ

Συνέχεια του φιλμ του 2017

H οικογενειακή ταινία με στοιχεία περιπέτειας «A Dog's Journey» που είναι μια γλυκιά και τρυφερή ιστορία για την πιο δυνατή φιλία που μπορεί να υπάρξει: εκείνη του ανθρώπου με τον σκύλο αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 16 Μαΐου 2019 σε διανομή της Odeon.

Πρόκειται όπως διαβάσαμε για το σίκουελ – συνέχεια του επιτυχημένου φιλμ του 2017 «A Dog's Purpose» που είχε σκηνοθετήσει ο Λάσε Χάλστρομ και είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office.

Λίγα λόγια για τη νέα ταινία που είναι σε σκηνοθεσία της Αμερικανίδας Gail Mancuso

Σε αυτή την απίθανη οικογενειακή ταινία, θα παρακολουθήσουμε τη συγκινητική ιστορία ενός αφοσιωμένου σκύλου που βρίσκει το νόημα της δικής του ύπαρξης μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που βοηθά και κάνει να γελούν και να αγαπούν. Μια γοητευτική και συγκλονιστική ιστορία ελπίδας, αγάπης και απεριόριστης αφοσίωσης.

Το σενάριο έχει βασιστεί στο βιβλίο «A Dog's Journey» του W. Bruce Cameron. Παίζουν και πάλι οι Dennis Quaid και Josh Gad ενώ συμμετέχουν και οι Marg Helgenberger, Betty Gilpin, Henry Lau και Kathryn Prescott.

Την ταινία θα την δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Σχόλια

Culture