Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Όλα έτοιμα για τον Κόκκινο χορό, στο Royal!

Όλα έτοιμα για τον Κόκκινο χορό, στο Royal!

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου

Το Νο1 Party της Πάτρας, ο Κόκκινος χορός, έρχεται για ακόμη μία χρονιά και υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεσή στο κόκκινο, την Παρασκευή 8 Μαρτίου! Η απίστευτη ενέργεια που βγάζει ο Κόκκινος Χορός θα μας εισάγουν με τον καλύτερο τρόπο στο Καρναβαλικό Κλίμα, δίνοντας το ρυθμό για τις επόμενες ημέρες.

Ο χώρος είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορεί να προσφέρει φέτος η πόλη

 

Ένα μοναδικό Venue για Party, το Royal (παλαιό πτωχοκομείο) με τους εντυπωσιακούς εξώστες και το Stage παρέχει όλα τα δομικά στοιχεία που κάνουν ένα πάρτυ πολλά υποσχόμενο.

Ένα Party πριν το Party

Ο Κόκκινος Χορός είναι γνωστός πλέον και για την ιδιαίτερη μουσική του. Για αυτήν την χρονιά οι διοργανωτές μας εκπλήσσουν με ένα…Πάρτυ πριν το Πάρτυ. Από νωρίς και πριν αρχίσει το πρόγραμμα του Κόκκινου, θα ξεκινήσει ένα άλλο καρναβαλικό πάρτυ το οποίο θα μας ταξιδέψει στα πιο κλασικά καρναβαλικά ακούσματα προηγούμενων ετών, προετοιμάζοντας μας για το μοναδικό mix νέων και παλαιών ήχων και μουσικών που μόνο στον Κόκκινο μπορούμε να βρούμε.

Και φέτος στα decks θα είναι οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος. Όπως πάντα, έτσι και φέτος, ο Χορός είναι Free Drink προσφέροντας απεριόριστo ποτό και φαγητό για να μη μας λείψει τίποτα.

Αυθεντικό Mojito

Το σωστό πάρτυ, θέλει το σωστό ποτό. Η νύχτα παίρνει άρωμα Κούβας και καλοκαιριού, με τη συνοδεία των Mojito. Το Bacardi για μία ακόμα χρονιά θα είναι εκεί για να σας φτιάξει και να σας κεράσει ένα αυθεντικό Bacardi mojitο με ειδικό της Mixologist ώστε να απολαύσετε ό,τι πιο αυθεντικό. Επίσης όπως κάθε χρόνο, θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία με ειδικές ενέργειες και Bacardi δώρα!

Από το Πατρινό Party φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η Λουξ ως γνήσιος εκφραστής της διασκέδασης και της ευεξίας - απαραίτητων συστατικών για να κρατηθούμε στο κόκκινο όλο το βράδυ! Τέλος, τα καλλυντικά INGLOT θα είναι εκεί για να σε κοκκινήσουν, να σε μακιγιάρουν ή να φρεσκάρουν το μακιγιάζ σου.

Δεν μένει πολύς χρόνος, γι’ αυτό προμηθεύσου την πρόσκλησή σου και ξεκίνα την πιο ωραία διαδικασία. Ψάξε και βρες την πιο τρελή, πρωτότυπη και προπάντων κόκκινη στολή, μάζεψε την παρέα σου και ξεκινήστε για τον Κόκκινο!

Σημαντική σημείωση: Φόρεσε κάτι ωραίο, άνετο και αθλητικά παπούτσια. Θα ξεβιδωθείς στον χορό και δεν θέλεις να έχεις εμπόδια.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
1. Μάζεψε τη λίστα με όσους θα έρθουν 
Προσοχή: Αν ξεχάσεις κάποιον, θα στο κρατάει και μεταξύ μας, θα έχει δίκιο.
2. Επισκέψου το κοντινότερο σημείο πώλησης και προμηθεύσου προσκλήσεις για όλους

Σημεία πώλησης:

Marmelada

Τρελή Ροδιά

Φάρος

Queen

Wind Patras - Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών

Royal

Evathlon total fitness

Οπτικά Το Κάτοπτρον

Inglot Πάτρας

3. Φόρεσε, την πιο κόκκινη και άνετη στολή και την πιο τρελή σου διάθεση 
4. Έλα, να κοκκινίσεις τα μάγουλα σου από τον χορό

5. Μείνε ως το πρωί για να βρεις το χρώμα σου

Κόκκινος Χορός
ΠΟΤΕ: Παρασκευή 08.03
ΠΟΥ: Royal Πάτρας, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα
DJ sets: Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 6937315184, 6937424647, 6937299434.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life