Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έφυγε" λίγο πριν πάρει το πτυχίο του ο Σπύρος Θωμάς - "Θρηνούμε τον φοιτητή μας.."

"Έφυγε" λίγο πριν πάρει το πτυ...

Το μήνυμα του Σταύρου Κουμπιά, Προέδρου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών

"Θρηνούμε τον φοιτητή μας...". Έτσι ξεκινάει το μήνυμα του πρώην Πρύτανη και νυν Προέδρου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών Σταύρου Κουμπιά για τον χαμό του Εύζωνα Σπύρου Θωμά, ο οποίος κηδεύτηκε χθες στην Πάτρα σε κλίμα οδύνης.

Στο μήνυμα του ο κ. Κουμπιάς αναφέρει:

Με βαθιά οδύνη το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών πληροφορήθηκε την αιφνίδια απώλεια του φοιτητή μας Θωμά Σπυρίδωνος του Χρήστου, ο οποίος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην Προεδρική Φρουρά και επρόκειτο να ορκιστεί στην επόμενη ορκομωσία των φοιτητών του Τμήματος.

Τα μέλη του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών εκφράζουν στους γονείς, στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος τα θερμότατα συλλυπητήρια τους και την συμπαράσταση τους στο βαθύ πένθος τους για τον άδικο και αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου και τους εύχονται να μπορέσουν να αντλήσουν δύναμη και υπομονή για να αντέξουν αυτό το σκληρότατο χτύπημα.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Σταύρος Α. Κουμπιάς

Έσπασαν" οι στρατιώτες της Προεδρικής Φρουράς στην κηδεία του Σπύρου, στην Πάτρα - ΦΩΤΟ

Σπαραγμός για τον 24χρονο Σπύρο Θωμά στην Πάτρα - Δάκρυα, τιμές και ο Εθνικός Ύμνος στην κηδεία του Εύζωνα - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

 

Mητροπολίτης Πατρών: «Καλό Παράδεισο παλικάρι της Πάτρας και της Ελλάδας»

 

Στον επικήδειό του ο Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Σέ καμάρωναν παιδί μου οἱ γονεῖς σου, οἱ ἀγαπημένοι μας αὐτοί καί θαυμάσιοι ἂνθρωποι, σέ καμάρωνε ὁ ἀδελφός σου, σέ καμαρώναμε ὃλοι γιατί ἢσουν παιδί μας καί εἶσαι παιδί μας, σέ καμάρωνε ἡ Πάτρα καί ἡ Ἑλλάδα ὀλόκληρη πού σήμερα σέ ἀγκαλιάζει καί σέ γλυκοφιλεῖ".


 

Mητροπολίτης Πατρών: «Καλό Παράδεισο παλικάρι της Πάτρας και της Ελλάδας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις