Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡAΙΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ HARPERS BAZAAR!

ΟΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το Αιγαίο νούμερο 1, η Νέα Υόρκη… τελευταία

Tην πρώτη θέση με τα ομορφότερα μέρη του κόσμου που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς κάποτε στη ζωή σου κέρδισε η πανοραμική Οία της Σαντoρίνης. Η λίστα του Harpers Bazaar με τα «amazing places» διαβάζεται ευλαβικά από το διεθνές κοινό τoυ διάσημου fashion περιοδικού, οπότε είναι ακόμα ένα «παράσημο» για τη χώρα μας.

 

Συγεκριμένα, σχολιάζεται: «Απ΄όλα τα ελληνικά νησιά που είναι αδιαμφισβήτητα πανέμορφα, από κάτω ως επάνω, η Οία προσφέρει την κορυφαία θέα στο λαμπερό μπλε του Αιγαίου Πελάγους». Τη δεύτερη θέση στη λίστα καταλαμβάνει η Ιαπωνία την εποχή των ανθισμένων κερασιών, την τρίτη θέση το εξωτικό Μαρακές του Μαρόκου, την τέταρτη θέση τα νησιά Μπόρα –Μπόρα της γαλλικής Πολυνησίας και την πέμπτη θέση το τέμπλο Ταμίλ Ναντού στην Ινδία.

Σημειώνουμε, για αναδειχθεί η κορυφαία επιλογή της Οίας, ότι η περίφημη ακτή Αμάλφι της Ιταλίας είναι 8η,  η Μόσχα 16η, το Παρίσι 20ο και η Νέα Υόρκη 22η!

 

Εννοείται όσοι έχουμε πάει στην Οία, αντιλαμβανόμαστε το πώς θαμπώνει τους ξένους επισκέπτες. «Κρέμεται» πάνω από τη θάλασσα με τον μοναδικό, κατάλευκο υπόσκαφο οικισμό της και μετά τα Φηρά είναι ο δεύτερος σπουδαιότερος πόλος έλξης της Σαντορίνης με πιο ειδυλλιακούς και γαλήνιους ρυθμούς. Ειδικά σαν επιλογή για το Πάσχα, δίχως τις ορδές τουριστών, θεωρείται ακαταμάχητη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life