ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

CULTURE

/

O Μπεν Άφλεκ και ο Όσκαρ Άϊζακ στο νέο φιλμ «Triple Frontier» του Τζέι Σι Τσάντορ

O Μπεν Άφλεκ και ο Όσκαρ Άϊζακ στο νέο φιλμ «Triple Frontier» του Τζέι Σι Τσάντορ

Η ταινία είναι παραγωγή του Netflix

Παραγωγή της πλατφόρμας του Netflix είναι η καινούρια, πολυαναμενόμενη ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζέι Σι Τσάντορ, η οποία έχει τον τίτλο «Triple Frontier» και αναμένεται τον Μάρτιο του 2019.

Όπως σημειώνει η σχετική ανάρτηση του flix.gr, με το «Roma» του Αλφόνσο Κουαρόν επίσης του Netflix να βρίσκεται παντού στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και το «The Ballad of Buster Scruggs» των αδελφών Κοέν (επίσης του Netflix) να κερδίζει επαίνους από κοινό και κριτικούς, η έννοια «μια ταινία του Netflix» δείχνει να έχει αλλάξει ριζικά τους τελευταίους μήνες.

Η τάση όσο και νέα μόδα δείχνει ότι θα συνεχιστεί το 2019, αφού η δημοφιλής και στην Ελλάδα, πλατφόρμα έχει στα σκαριά μερικά αληθινά μεγαθήρια, όπως για παράδειγμα το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε αλλά και το «Τριπλό Σύνορο - Triple Frontier» του Τζέι Σι Τσάντορ με πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ, Όσκαρ Άιζακ που δείχνει εντυπωσιακό από το πρώτο του τρέιλερ.

Με ένα σενάριο γραμμένο από τον Οσκαρούχο Μαρκ Μπολ των «The Hurt Locker» και «Zero Dark Thirty», σκηνοθετημένο από τον Τζέι Σι Τσάντορ του «Όλα Χάθηκαν» του 2014 όπου έπαιζε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, το φιλμ έχει ένα πρωτοκλασάτο καστ που περιλαμβάνει στους βασικούς ρόλους τους Μπεν Άφλεκ, Όσκαρ Αϊζακ, Τσάρλι Χάναμ, Γκάρετ Χέντλαντ και Πέντρο Πασκάλ.

Μια ομάδα πρώην πρακτόρων των ειδικών δυνάμεων ενώνεται ξανά για να οργανώσει μια ληστεία σε μια αραιοκατοικημένη ζώνη πολλαπλών συνόρων της Νότιας Αμερικής. Για πρώτη φορά στις υψηλού κύρους καριέρες τους, αυτοί οι άγνωστοι ήρωες αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή για τους ίδιους τους εαυτούς τους και όχι για τη χώρα τους. Όταν όμως τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή και απειλούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο, οι ικανότητες, η πίστη και η ηθική τους ωθούνται στα άκρα σε μια επική μάχη για επιβίωση.

*Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε εν αναμονή της προβολής της ταινίας τον Μάρτιο του 2019.

O J. C. Chandor είχε προταθεί για το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου το 2011 για το φιλμ "Ο Δρόμος του χρήματος - Margin call".

O Τζέι Σι Τσάντορ με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο "Όλα Χάθηκαν".

O Τζέι Σι Τσάντορ με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο "Όλα Χάθηκαν".

O Τζέι Σι Τσάντορ με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο "Όλα Χάθηκαν".

Σχόλια

Culture