Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ειδικές πρώτες προβολές του "Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ" στις 13 Νοεμβρίου & στα Odeon Veso Mare

Ειδικές πρώτες προβολές του "Φαντασ...

Ταυτόχρονα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο και άλλες πόλεις

Πλησιάζει η πρεμιέρα στις αίθουσες του νέου φιλμ "Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ  - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» που έχει σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Γιέιτς σε παραγωγή της Τζόαν Ρόουλινγκ. Ήδη το σχετικό διαφημιστικό πόστερ φιγουράρει στα Odeon Veso Mare όπου και αναμένεται η ταινία για προβολή.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας διανομής Tanweer, στις 13/11, δύο μέρες πριν την Πέμπτη 15/11 που το φιλμ θα βγει κανονικά στις αίθουσες, θα πραγματοποιηθεί το Fantastic Fandom Event.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 σε προβολές μετά τις 21:00, το στούντιο της Warner Bros σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Tanweer θα δείξει σε επιλεγμένους κινηματογράφους της Ελλάδας, την ταινία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο φανατικό κοινό του κόσμου των μάγων, να δει πρώτο την νέα αυτή συναρπαστική, όπως δείχνει κινηματογραφική παραγωγή.

Το ανυπόμονο κοινό μπορεί να επισκεφθεί ένα από τα site των επιλεγμένων κινηματογράφων για το Fantastic Fandom Event και να εξασφαλίσει το εισιτήριό του.

Για παράδειγμα στην Αθήνα μπορεί να μπει στα σάιτ odeon.gr, athinaioncinemas.gr, cinemax.gr και www.villagecinemas.gr/webticketing/.

Το event/ avant premiere της πολυαναμενόμενης ταινίας σε παραγωγή της Τζόαν Ρόουλινγκ, θα λάβει χώρα & στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Για εξασφάλιση εισιτηρίου στα ODEON  http://odeon.gr/gr/

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Έντι Ρεντμέιν ως ο Μαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαμάντερ, ο Τζόνι Ντεπ ως ο φοβερός και τρομερός Γκρίντελβαλντ, με αντίπαλο δέος τον Τζουντ Λο στο ρόλο του Ντάμπλντορο, η Κάθριν Γουότερστον, o Νταν Φόγκλερ, κ.α.

*Το Fantastic Fandom Event θα λάβει χώρα και στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο, στα Ιωάννινα, στην Κομοτηνή, στην Ξάνθη και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture