ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με κολάρο ο Πέτρος Κωνσταντινέας μετά την επίθεση που δέχθηκε - "Το μίσος φέρνει μίσος" - ΒΙΝΤΕΟ

Με κολάρο ο Πέτρος Κωνσταντινέας μετά την επίθεση που δέχθηκε - "Το μίσος φέρνει μίσος" - ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε συλλήψεις

Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Κωνσταντινέας μετά τον ξυλοδαρμό του, στην Καλαμάτα, στις 23 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και μπροστά στις κάμερες, με σπασμένη φωνή είπε ότι το μίσος φέρνει μίσος.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέας καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ακροδεξιούς

Ευχαρίστησε όλους εκείνους που του συμπαραστάθηκαν και πήρε το δρόμο για το σπίτι του.

Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα σε σημείο λίγα μέτρα πιο μακριά από το γήπεδο.

Ειδικότερα, μετά την επίθεση εναντίον του βουλευτή οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν 11 άτομα, εκ των οποίων οι πέντε συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων, που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην επίθεση.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του βουλευτή, φέρει ελαφρά τραύματα, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, είναι για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για εξύβριση και τέλος περί επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Σχόλια

Ειδήσεις