Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μία ξεχωριστή συναυλία διοργάνωσε το πολιτιστικό σωματείο “il Faro”

Πάτρα: Μία ξεχωριστή συναυλία διοργάνωσε...

Με τίτλο “Concerto in lungo & in jeans - με τα επίσημα και τα τζην”

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, στην Ρ. Φεραίου και Γκότση, η συναυλία “Concerto in lungo & in jeans - με τα επίσημα και τα τζην”,  του Πολιτιστικού Σωματείου «ο Φάρος» - “il Faro” σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, ένα προσεκτικό και ικανό κοινό εκτίμησε ιδιαίτερα το πλούσιο πρόγραμμα της βραδιάς. Εξαιρετικό καλλιτεχνικό επίπεδο, επαγγελματισμός, περισσή συμπάθεια και μεγάλη προσαρμοστικότητα επιτρέπουν σε αυτούς τους υπέροχους καλλιτέχνες να πραγματοποιήσουν επιτυχώς επτά συναυλίες σε διάστημα δέκα ημερών, ταξιδεύοντας στην Ελλάδα.  Το Πολιτιστικό Σωματείο “Il Faro” θερμά ευχαριστεί τους Serena Marotti, Margherita Pace, Federica Raja, Carlotta Malquori, Luigi Petroni για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά!

Ο Σύλλογος “Il Faro” επίσης δημοσίως ευχαριστεί όλους τους φίλους συνδημότες που τίμησαν με την ευγενική τους παρουσία την εκδήλωση, την Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών για την παραχώρηση της αίθουσας και τα Τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της συναυλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture