Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Βράβευση προϊόντων Vantana με βραβεία OLYMP AWARDS 2018

Βράβευση προϊόντων Vantana με βραβεία OL...

Για ακόμα μια χρονιά η Ποτοποιία-Αποσταγματοποιία Βαντάνα διακρίθηκε στον διαγωνισμό

Για ακόμα μια χρονιά η Ποτοποιία-Αποσταγματοποιία Βαντάνα διακρίθηκε στον διαγωνισμό “Olymp Awards”, στον τομέα World class of food & beverage and Wine & Spirits 2018. Στον Διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας, η εταιρεία έλαβε μέρος με τα προϊόντα, Τεντούρα Vantana 1950 Especial που απέσπασε χρυσό βραβείο και Μαστίχα Vantana που απέσπασε ασημένιο βραβείο.

Κατά την αξιολόγηση, τα προϊόντα δοκιμάζονται με την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Η αξιολόγηση των δειγμάτων γίνεται από το Olymp Jury Panel, που αποτελείται από ειδικούς κριτές αποσταγμάτων, οινολόγους, τεχνολόγους τροφίμων-ποτών, Σεφ, wine & spirits specialists, που εξετάζουν την όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα, καθώς και την γενική αίσθηση απόλαυσης.

Η Tentοura Vantana 1950 Especial, εμφιαλώνεται σε premium φιάλες των 200 mL & 500 mL με το χαρακτηριστικό κόκκινο φελλό. Είναι μια ιδιαίτερη συνταγή που ο Παναγιώτης Βαντάνας δημιούργησε το 1950, για να ικανοποιήσει τους φίλους και λάτρεις της Τεντούρας.

Η Μastiha Vantana, εμφιαλώνεται σε φιάλες των 200 mL & 700 mL και παράγεται με την καλύτερη ποιότητα Μαστίχας Χίου, πιστοποιημένη από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν συνέχεια των βραβεύσεων του 2017 που η εταιρεία πήρε μέρος με την Tentοura Vantana classic που έλαβε χρυσό βραβείο, το Ούζο Vantana Αέναον και το Τσίπουρο Vantana που έλαβαν ασημένιο βραβείο.

Τα προϊόντα Vantana κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για την υψηλή ποιότητα τους, διατίθενται σε όλη την Ελλάδα και εξάγονται σε αρκετές χώρες.

Ο εκπρόσωπος της Εταιρείας κος Γεώργιος Τζουδας δήλωσε σχετικά κατά την παραλαβή των βραβείων: «Είμαστε πολύ περήφανοι που τα προϊόντα μας αξιολογούνται στις

υψηλότερες θέσεις ποιότητας και το γεγονός αυτό μας κάνει να συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ώστε να παραμείνουν ποιοτικά, χρησιμοποιώντας προσεγμένες πρώτες ύλες και εφαρμόζοντας συνθήκες παραγωγής, με κανόνες ασφάλειας για την προστασία του καταναλωτή. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους μας, τους συνεργάτες πελάτες μας, τους καταναλωτές, που πιστεύουν στα προϊόντα και τις αξίες της εταιρείας μας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life