Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CLASSICO: ΦΛΑΣ ΣΤΟ EVENT ΤΩΝ ANCIENT GREEK SANDALS ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΕΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ- ΜΙΝΟΓΛΟΥ

CLASSICO: ΦΛΑΣ ΣΤΟ EVENT ΤΩΝ ANCIENT GRE...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Ελλάδα της διεθνούς μόδας στη Μαιζώνος

Πολύς κόσμος στο γυναικείο Classico την περασμένη Πέμπτη για το «monogramming event» του διάσημου ελληνικού brand Ancient Greek Sandals παρουσία των δημιουργών του Χριστίνας Μαρτίνη και Νικόλα Μίνογλου. Στα πρότυπα αντίστοιχων παρουσιάσεων στο εξωτερικό, άπαντες θαύμασαν τα νέα σχέδια των αρχαικών σανδαλιών που βρίσκονται στην ελίτ των καταστημάτων της fashion οικουμένης, αξιοποιώντας και τη δυνατότητα χάραξης- πυρογραφίας στο δικό τους.

 

Πολύ φιλική και απλή, η Χριστίνα Μαρτίνη, ντυμένη με πολύχρωμο maxi summer dress συνομίλησε με τις κυρίες εξηγώντας την παραδοσιακή κατασκευή των σανδαλιών, τις νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και συμβουλεύοντάς τις στις αγορές τους. Ο Νικόλας Μίνογλου, είχε αναλάβει την monogramming πλευρά, γοητεύοντας με το στυλ του και τα πολλά του τατουάζ. Ολόγυρα είχαν τοποθετηθεί όλα τα καινούρια Ancient Greek Sandals μαζί με πάνινα σακίδια με το εμβληματικό «φτερωτό» σανδάλι του Ερμή και ελληνικά τενεκεδάκια με βασιλικό. Ολο το team του Classico ήταν βέβαια «επί ποδός» για την υποδοχή του κόσμου, με τη βοήθεια του Χάρη Παναγόπουλου της εταιρείας Harris the Events (που είχε αναλάβει την επικοινωνιακή διάσταση και οργανωτικές λεπτομέρειες της εκδήλωσης).

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή του brand είναι πολύ ανανεωμένη με διαφορετικές φόρμες, νέους αναπαυτικούς πάτους και βασισμένη πάντα σε φίνα ιταλικά δέρματα δουλεμένα με παραδοσιακή ελληνική τεχνική. Βελούδο, λουστρίνι, πούλιες, τρουκς, logo αγκράφες αλλά και οι μαργαρίτες του κορυφαίου σχεδιαστή παπουτσιών και art director της Louis Vuitton,  Fabrizio Vitti τα στολίζουν. Η έμπνευση από τη μυθολογία είναι πάντα εδώ, «παντρεμένη» βέβαια με το σύγχρονο πνεύμα της μόδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View