ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το «καρφί» Φούρα στους δύο δημάρχους για την υπεράσπιση του Αμβροσίου

Το «καρφί» Φούρα στους δύο δημάρχους για την υπεράσπιση του Αμβροσίου

Τι έγραψε στη σελίδα του στο facebook για Παναγόπουλο και Λαζουρά

Οι δήμαρχοι της περιφέρειας του Μητροπολίτη Αμβροσίου βρέθηκαν στο πλευρό του την Πέμπτη, όπου ο ιεράρχης δικαζόταν στο Αίγιο για τα όσα είχε γράψει κατά των ομοφυλόφιλων. Ο δήμαρχος Αιγίου Θανάσης Παναγόπουλος και ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, όχι μόνο έμειναν μέχρι το βράδυ στο δικαστήριο, αλλά και κατέθεσαν στη δίκη, φυσικά υπέρ του ιεράρχη.

Το γεγονός της συμμετοχής δύο αυτοδιοικητικών και μάλιστα από το χώρο της Κεντροαριστεράς, δεν άφησε ασχολίαστο ο πρώην δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook, έγραψε τα εξής:

«Διαβάζω δημοσιεύματα που κρίνουν την αθωωτική απόφαση για τον Αμβρόσιο προκλητική. Τι να πω για τους δημάρχους που όχι μονό κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του άλλα παρέμειναν στο δικαστήριο δίπλα του μέχρι αργά το βράδυ που εκδόθηκε η απόφαση......θα σας ανταμείψει ο άγιος σπουδαίες οι υπηρεσίες σας κ. δήμαρχοι», ενώ λίγο νωρίτερα είχε γράψει: «Οι αυτοδιοικητικοί μας υπερασπίστηκαν τον Αμβρόσιο θα μας αποκαλύψουν τι είπαν ενόρκως για τα ρατσιστικά και ομοφοβικά του;»

Σχόλια

Ειδήσεις