Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εργοτάξιο το παλιό ξενοδοχείο Μορέας - Πυρετώδεις εργασίες στο εσωτερικό του - ΒΙΝΤΕΟ & ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εργοτάξιο το παλιό ξενοδοχείο Μορ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Προχωρούν κανονικά οι εργασίες

Εργοτάξιο θύμιζε σήμερα το εσωτερικό του πρώην ξενοδοχείου MOREAS. Ηχοι από κομπρεσέρ ενώ χωματουργικά μηχανήματα κινούνταν μέσα και έξω από αυτό. Αρκετοί εργάτες καθάριζαν το εσωτερικό του, και απομάκρυναν τα μπάζα που προέκυπταν από ανακατασκευές που γίνονται σε κάθε σημείο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πωλήθηκαν "Μωρέας" και ένα ακόμη κτήριο στην Πάτρα προς 3,7 εκ. ευρώ -Μετατρέπονται σε φοιτητική Εστία και ξενοδοχείο πόλης - Γυμναστήριο η "Αρένα"

Η εταιρεία «ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία), ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2017 την επέκταση των επενδυτικών δραστηριοτήτων της στον κλάδο των ξενοδοχείων πόλης, «καθώς ο τουρισμός αποτελεί σήμερα έναν ιδιαίτερα σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας, τα δε ξενοδοχεία πόλης εμφανίζουν άνοδο της μέσης πληρότητάς τους τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να αποτελούν πόλο έλξης ξένων επενδυτών και να παρατηρείται τάση αναβάθμισης των ξενοδοχειακών μονάδων στις μεγάλες πόλεις».

Στο ΒΙΝΤΕΟ φαίνονται τα χωματουργικά μηχανήματα στο εσωτερικό του ξενοδοχείου και οι εργάτες

Η ΠΑΝΓΑΙΑ απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρείας ΚΑΡΟΛΟΥ Α.Ε., ιδιοκτήτριας δύο ακινήτων στην Πάτρα (ένα εκ των οποίων είναι το θρυλικό ξενοδοχείο με την επωνυμία «Moreas», απέναντι από τη μαρίνα της πόλης), τα οποία εκμισθώθηκαν προκειμένου να διαμορφωθούν και να λειτουργήσουν, από το μισθωτή, ως ξενοδοχειακή μονάδα 116 δωματίων το πρώτο και ως ξενοδοχειακή μονάδα 48 επιπλωμένων διαμερισμάτων απευθυνόμενων σε φοιτητές το δεύτερο, έναντι συνολικού ποσού 3.700.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε και η εταιρεία, που είναι μέλος του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις