Στις 21.00, με την Γεωργία Καλαμαρά
Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, η Καλαμάτα γιόρτασε την 196η επέτειο από την απελευθέρωσή της. Εντυπωσιακές οι εκδηλώσεις στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τον όρκο των οπλαρχηγών στην πλατεία και την αναπαράσταση των ιστορικών γεγονότων της 23ης Μαρτίου 1821.
Διευκρινήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία των χειρουργείων στη Ζάκυνθο έδωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου του νησιού. Ζητά από όλους να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα όσα συμφωνήθηκαν στη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη..
Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας από Συνδικάτα επαγγελματικών τάξεων και σωματεία συνταξιούχων. Δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνας και καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν.
Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες κατά τη διάρκεια συναλλαγών μέσω ΑΤΜ. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι δράστες και δίνει συμβουλές.
Μέτρα αποφυγής και πρόληψης για τη λεπτοσπείρωση. Ποιες ομάδες κινδυνεύουν περισσότερο και ποια τα συμπτώματα της νόσου.
Είναι η Πάτρα φιλική πόλη για τα άτομα με αναπηρία; Ποια προβλήματα συναντούν καθημερινά στους δρόμους με την έλλειψη υποδομών προσβασιμότητας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










