Το ζαχαροπλαστείο «Sacher» συνεχώς ανανεώνεται
Ο Pastry Chef Γιώργος Διαμαντόπουλος παρακολούθησε σεμινάρια νέων τεχνικών για την δημιουργία πάνω στην παστά ζάχαρης. Πριν από 7 χρόνια το «Sacher» έφερε πρώτο την παστά ζάχαρης στην Πάτρα και τώρα φέρνει την ζωγραφική επάνω σε τούρτες, μετά από το εξαιρετικό σεμινάριο από την βραβευμένη στο είδος της Ελένη Μουστούλα.
Πάρτε μια γεύση!




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










