Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την όμορφη συναυλία ενόψει των Χριστουγέννων στον Καθολικό ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την όμορφη συναυλία ενόψε...

Η συναυλία δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/12/2016

Ξεχωριστή δημιουργώντας μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα ενόψει και της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης, της γέννησης του Θεανθρώπου που πλησιάζει σε λίγες μέρες ήταν η συναυλία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 το βράδυ στον υπέροχο χώρο του ιερού Καθολικού ναού του Αγίου Ανδρέου Πατρών στην οδό Μαιζώνος που είχε πλημμυρίσει από κόσμο.

Τo χριστουγεννιάτικο κονσέρτο στον Καθολικό ναό αποτελεί την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, πλέον θεσμό για την πόλη της Πάτρας.

Πλήθος κόσμου γέμισε την εκκλησία και παρακολούθησε την όμορφη μουσική εκδήλωση όπου παρουσιάστηκαν ύμνοι και άσματα του διεθνούς ρεπερτορίου για τη γέννηση του Θεανθρώπου, από την Μικτή χορωδία του Καθολικού ναού. Ιδιαίτερη και επιτυχημένη ήταν και η συνδρομή της ταλαντούχας σολίστ στο πιάνο, Έλενας Φέντκο, μίας καλλιτέχνιδας που ζει και δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στην Πάτρα. Ανάμεσα στο κοινό ήταν η Δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη και ο σύζυγος της Δημοσθένης Σαμούρης, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και η σύζυγος του Μαριλένα Δημαρά, ο Νίκος Δούρος, ο τέως αντιδήμαρχος πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας, η Πάκη Καραλή και η αδελφή της, δημοσιογράφος Γωγώ Καραλή και πολλοί άλλοι.

Οι φωτό είναι της Φαύστας Φραντζή από το flashstarsskaipatras.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight