Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Δημαράς: "Ο κ. Κατσικόπουλος επέλεξε να ταυτιστεί απόλυτα με το ψεύδος"

Γ. Δημαράς: "Ο κ. Κατσικόπουλος επέ...

Μέλη της Παράταξης "Τώρα για την Πάτρα" σχολιάζουν τη στάση του Δημήτρη Κατσικόπουλου στις νέες τοποθετήσεις του Γιάννη Δημαρά

Απάντηση στις "μισές αλήθειες" του κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου έδωσαν σήμερα οι κ. Τάκης Γκίκας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Παρουσιάζοντας σχετικά στοιχεία, ανέφεραν:

«Ο κ. Κατσικόπουλος επέλεξε να ταυτιστεί απόλυτα με το ψεύδος και με την πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής του κ. Φούρα.

Με προφανή αμηχανία στη δέσμευση του Γιάννη Δημαρά ότι  οι άνεργοι και οι οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας που ανέρχονται σε 20.000, δεν θα πληρώνουν λογαριασμούς νερού και δημοτικά τέλη, ο κ. Κατσικόπουλος απάντησε με ψεύδη και επίθεση εις βάρος του Γιάννη Δημαρά αλλά και της παράταξης του Κώστα Πελετίδη.

Ανέτρεξε σε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 25 Νοεμβρίου 2009, όπου οι σημερινοί συνεργάτες του είχαν εισηγηθεί την ψήφιση κονδυλίου 200.000 ευρώ συνολικά, προκειμένου να καλυφθεί έτσι η μείωση των δημοτικών τελών σε ορισμένες άπορες οικογένειες του Δήμου, με προφανή τον ρουσφετολογικό χαρακτήρα της σχετικής πρότασης.

Τόσο η παράταξη του Γιάννη Δημαρά, όσο και η παράταξη του Κώστα Πελετίδη αρνήθηκαν την σχετική εισήγηση αντιπροτείνοντας το μέτρο να ισχύσει για όλους τους ανέργους και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Οι σημερινοί συνεργάτες του κ. Κατσικόπουλου, επέμειναν στην επιλεκτική μείωση των τελών, γυρίζοντας την πλάτη στους χιλιάδες άνεργους της πόλης μας.

Σήμερα ο κ. Κατσικόπουλος ταυτιζόμενος απόλυτα με το σημερινό σύστημα που διοικεί την πόλη, κατηγόρησε για κοινωνική αναλγησία τις παρατάξεις που αντέδρασαν στην ρουσφετολογική πολιτική του, δηλαδή στις παρατάξεις Δημαρά και Κώστα Πελετίδη. Ο κ. Κατσικόπουλος θεωρεί λοιπόν ανάλγητο τον Γιάννη Δημαρά, ανάλγητους τον Ανδρέα Αντωνόπουλος και τον Κώστα Πελετίδη, ανάλγητο δηλαδή και το ΚΚΕ.

Εμείς επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας: από 1η Ιανουαρίου, αν είμαστε δημοτική αρχή, ΟΛΟΙ οι ΑΝΕΡΓΟΙ και οι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μας, δεν θα πληρώνουν δημοτικά τέλη και λογαριασμούς του νερού. Επίσης δημιουργούμε σε συνεργασία με την εκκλησία ειδικό Ταμείο για να καλύπτονται οι λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ και άλλες επείγουσες ανάγκες (όπως πετρέλαιο θέρμανσης κ.α.) των ανέργων και των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Εμείς έχουμε επιλέξει να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που μαστίζονται από τα σκληρά οικονομικά μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση με το μνημόνιο.

Ο κ. Κατσικόπουλος επέλεξε να υπερασπιστεί το μνημόνιο και την κυβέρνηση, επέλεξε το δρόμο του ρουσφετιού και του ψεύδους, επέλεξε να επιτεθεί σε όσους ζητούν ανακούφιση των ανέργων και έστρεψε τα βέλη του στον Γιάννη Δημαρά και στην παράταξη του Κώστα Πελετίδη. Ντροπή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις