Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται τον Δεκέμβριο το φιλμ «Rogue One: A Star Wars Story» -ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ

Έρχεται τον Δεκέμβριο το φιλμ «Rogue One...

Θα βγει στην Ελλάδα σε διανομή της Feelgood

H νέα διαστημική περιπέτεια με τίτλο «Rogue One: A Star Wars Story», σε σκηνοθεσία του 41χρονου Βρετανού δημιουργού Gareth Edwards και σε σενάριο των Chris Weitz και Tony Gilroy, προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες πριν τα Χριστούγεννα, στις 15 Δεκεμβρίου 2016 στην Ελλάδα σε διανομή της Feelgood και στις 16/12/2016 στις ΗΠΑ.

Στο «Rogue One: A Star Wars Story» βρισκόμαστε σύμφωνα με το στόρι, μετά το σχηματισμό της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, όπου μια ομάδα γενναίων μαχητών της αντίστασης ενώνονται σε μια τολμηρή αποστολή: να κλέψουν τα σχέδια του Death Star. Η ταινία αν και δεν θεωρείται συνέχεια του υπερεπιτυχημένου νέου Star Wars που προβλήθηκε στα τέλη του 2015 αλλά αυτόνομο φιλμ, κατατάσσεται ωστόσο ως το 9ο φιλμ της σειράς που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Την μουσική υπογράφει εδώ όχι ο Τζον Γουίλιαμς αλλά ο Ελληνογάλλος Alexandre Desplat που έχει τιμηθεί και με Όσκαρ. Παίζουν οι Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Jiang Wen, Donnie Yen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk και Jonathan Aris.

Η ταινία είναι παραγωγή της Lucasfilm και θα διανεμηθεί από την Walt Disney Studios Motion Pictures.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Feelgood που μας απέστειλε το σχετικό τρέιλερ, μία ομάδα από απρόσμενους επαναστάτες ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία τολμηρή και φαινομενικά αδύνατη αποστολή: να κλέψουν τα σχέδια του Death Star πριν αυτά χρησιμοποιηθούν εναντίον της αυτοκρατορίας.

Η ταινία θα βγει και σε 3D.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture