Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 25 Αυγούστου στις ελληνικές αίθουσες η περιπέτεια "To Μούτρο: Η επιστροφή" με τον Τζέισον Στάθαμ

Έρχεται 25 Αυγούστου στις ελληνικές αίθο...

Σε διανομή της εταιρείας Odeon

Πρεμιέρα θα κάνει στις ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου ήδη φιγουράρει το διαφημιστικό πόστερ) στις 25 Αυγούστου 2016, η νέα περιπέτεια με τίτλο «Mechanic resurrection – To Μούτρο: Η επιστροφή» με πρωταγωνιστή τον Βρετανό σκληροτράχηλο action star Τζέισον Στέιθαμ.

Ο 49χρονος καλογυμνασμένος σταρ ταινιών δράσης, αναλαμβάνει και πάλι τον θρυλικό χαρακτήρα του Άρθουρ Μπίσοπ, σε μια ταινία που γράφει με αίμα και δράση την συνέχεια της ιστορίας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Ο ήρωας και το στυλ του παραπέμπουν σε αυτό του παλιού Αμερικανού ηθοποιού Τσαρλς Μπρόνσον, εξάλλου πρόκειται για σίκουελ - συνέχεια του προ πενταετίας φιλμ "The Mechanic" το οποίο ήταν ριμέικ της ομότιτλης ταινία του 1972 με τον Charles Bronson.

Τα γυρίσματα της καινούριας ταινίας που βγαίνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ έγιναν στην Bangkok της Ταιλάνδης και συνεχίστηκαν στη Βουλαγρία, την Βραζιλία, την Αυστραλία και αλλού.

Αυτή τη φορά, ο μεθοδικός και αποτελεσματικός επαγγελματίας εκτελεστής Μπίσοπ έχει αποφασίσει να αφήσει για τα καλά πίσω το παρελθόν του, όμως η μοίρα -με τη μορφή του πιο σκληρού του αντιπάλου- έχει διαφορετικά σχέδια. Τώρα ο θρυλικός εκτελεστής είναι πλέον αναγκασμένος φέρει σε πέρας τις πιο επικίνδυνες αποστολές της ζωής του, κάνοντάς τις μάλιστα να φανούν σαν ατύχημα, για να μπορέσει να σώσει τον μεγάλο του έρωτα.

Σκηνοθεσία: Ντένις Γκανσέλ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέσικα Άλμπα, Τόμι Λι Τζόουνς.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Διανομή: Odeon.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture