Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τι θα δούμε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο μετά τον Δεκαπενταύγουστο

Τι θα δούμε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρ...

Έρχονται Τομ Χανκς, γαλλική κωμωδία και το "Μπάτε Σκύλοι αλέστε"

Το σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ προβάλλει ως γνωστό αυτές τις μέρες στις 22.00 το ρομαντικό φιλμ «Πριν Έρθεις εσύ» με τον Σαμ Κλάφλιν και την Εμίλια Κλαρκ. Από την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 θα συνεχιστεί έως και την Τετάρτη 17/8 το αξιόλογο αυτό και με δραματικές αποχρώσεις φιλμ που έχει κάνει διεθνή επιτυχία, στις 22.15 ενώ θα προηγείται στις 20.30 η προβολή του βραβευμένου φέτος με Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Inside Out – Τα Μυαλά που κουβαλάς» της Ντίσνει, στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια, για το παιδικό κοινό.

Η εμπορική επιτυχία του πανέξυπνου αυτού παιδικού φιλμ ήταν μεγάλη με τις εισπράξεις να έχουν αγγίξει διεθνώς τα 857 εκατομμύρια δολάρια.

Στο μεταξύ τουλάχιστον 5 ακόμα καινούριες ταινίες έχει προγραμματίσει το σινέ Κάστρο στο Ρίο έως τα τέλη του Αυγούστου. Για το διάστημα 18-21 Αυγούστου θα προβληθεί η κωμωδία «Bad Moms – Μαμάδες με κακή διαγωγή» που τα έχει πάει καλά εισπρακτικά στις ΗΠΑ. Παίζουν η Mila Kunis, η Kristen Bell, η Kathryn Hahn, η Annie Mumolo, ο Jay Hernandez και οι Jada Pinkett Smith και Christina Applegate.

Θα συνεχιστούν οι προβολές από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 24/8/2016 με την διασκεδαστική «Ζωούπολη» της Ντίσνει, στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια, σε σκηνοθεσία Μπάιρον Χάουαρντ, Ριτς Μουρ, Τζάρεντ Μπους, στις 20.30 ενώ στις 22.15 θα παιχθεί η Γαλλική κομεντί «Μαμά Γύρισα» σε σκηνοθεσία Ερίκ Λαβέν, όπου παίζουν οι Ζοζιάν Μπαλασκό, Ματίλντ Σενιέ, Αλεξαντρά Λαμί.

Αφού χάνει τη δουλειά της, η 40χρονη Στεφανί αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της υπερπροστατευτικής μάνας της. Κι ενώ η μια προσπαθεί να συμβιώσει χωρίς εντάσεις και τσακωμούς με την άλλη, μια οικογενειακή συγκέντρωση θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου…

Στις 25 Αυγούστου και έως την Κυριακή 28/8 το σινέ Κάστρο στο Ρίο θα φέρει το «Ένα Ολόγραμμα για τον βασιλιά» με τον Τομ Χανκς σε σκηνοθεσία Τομ Τίκβερ. Συμπρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Μπλακ, Σανίτα Τσουντχούρι.

Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ταξιδεύει ως την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας για να πείσει τον βασιλιά να επενδύσει σε μια τεχνολογικά προωθημένη ιδέα του. Μόνο που η ομάδα του δουλεύει μέσα σε μια τέντα χωρίς wifi και κανείς δεν ξέρει πότε θα εμφανιστεί ο γενικός υπεύθυνος, πόσο μάλλον ο ίδιος ο βασιλιάς.

Τέλος για το διάστημα από τη Δευτέρα 29/8, θ’ αρχίσει να προβάλλεται στο σινέ Κάστρο στο Ρίο στις 20.30 η νέα ταινία από τους δημιουργούς του «Εγώ ο απαισιότατος», το παιδικό animation φιλμ «Μπάτε Σκύλοι αλέστε – The Secret Life of Pets» του στούντιο της Universal.

Σε μία γεμάτη θόρυβο και κίνηση πολυκατοικία του Μανχάταν, η πραγματική μέρα ξεκινά όταν τα δίποδα φύγουν για τη δουλειά και το σχολείο. Τότε τα κατοικίδιά τους ξεκινούν την δική τους ρουτίνα: αράζουν κουτσομπολεύοντας τους ιδιοκτήτες τους, προβάρουν τρόπους να ζητούν λιχουδιές, ακούν την αγαπημένη τους μουσική.

Ο Μαξ, ένα πνευματώδες τεριέ που θεωρεί ότι είναι τα πάντα για την ιδιοκτήτριά του, βλέπει την βολεμένη ζωή του να ανατρέπεται όταν εκείνη φέρνει σπίτι τον Ντουκ, έναν τεράστιο σκύλο που αμέσως τον ανταγωνίζεται.

Μετά από μια παρεξήγηση, οι δυο τους βρίσκονται ελεύθεροι στους δρόμους της Νέας Υόρκης και θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν εχθρό που θα τα βάλει με την ανθρωπότητα!

Η ταινία όπως και η «Ζωούπολη», σάρωσε στο Αμερικάνικο box office, με εισπράξεις 325 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το τηλ. στο σινέ Κάστρο στο Ρίο είναι το 2610 994 765.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Σκηνή από την ταινία "Μαμάδες με κακή διαγωγή".

Σκηνή από την ταινία "Μαμάδες με κα...

Σκηνή από την ταινία "Μαμάδες με κακή διαγωγή".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture