Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα 35χρονα του γιορτάζει το Πολύεδρο της Πάτρας - Απόψε η κεντρική εκδήλωση

Τα 35χρονα του γιορτάζει το Πολύεδρο της...

Αναμένονται στην Πάτρα ο Τίτος Πατρίκιος και η Ζυράννα Ζατέλη

Τα 35 του χρόνια συμπληρώνει αυτές τις μέρες ο φιλόξενος πολιτιστικός χώρος «Πολύεδρο» του Κωστή Καπέλα και της Όλγας Νικολοπούλου, στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα και όπως είναι φυσικό, η επέτειος θα γιορταστεί, με μία ξεχωριστή εκδήλωση, απόψε, μετά τις 20.00 στον δροσερό του κήπο.

Συγγραφείς, εικαστικοί, ηθοποιοί, μουσικοί και πολλοί φίλοι του Πολύεδρου, θα βρεθούν τη συγκεκριμένη βραδιά εκεί και θα διηγηθούν τη δική τους μικρή ιστορία σχετική με το Πολύεδρο. Μαζί θα είναι και ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αναμένεται να παραστεί και η γνωστή και καταξιωμένη συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα για το προσεχές διάστημα έχει ως εξής:

Δευτέρα- Σάββατο  - Στον κήπο με την πολυεδροπαρέα.

6-9 Ιουλίου 10:30 π.μ  Εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά.

Σάββατο 9/7  10:30 π.μ   - Στον κήπο με την πολυεδροπαρέα. Παρουσίαση της δουλειάς και των έργων των παιδιών με εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Σάββατο 9/7  13:00 μ.μ  - Παρουσίαση της συγγραφέως Βασιλικής Πέτσα και του βιβλίου της «Μόνο το αρνί» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις, στο πλαίσιο του κύκλου «Η μικρή φόρμα στον πεζό λόγο». Θα μιλήσουν οι: Θανάσης Κολλιόπουλος, υποψ. Διδ. Πολιτικών Επιστημών Πανεπ.  Αθηνών, Γιώτα Ξυλιά, φιλόλογος και Ελένη Ροδοπούλου, φιλόλογος.

Δευτέρα 11/7  20:00 μ.μ      Μικρές ιστορίες - Το Πολύεδρο γιορτάζει τα 35 χρόνια του, μαζί με τους φίλους του! Στη γιορτή θα συμμετάσχουν και τα μουσικά σύνολα του ωδείου Paganini.

Δευτέρα 11/7/2016,  20:00 μ.μ      Εγκαίνια έκθεσης – 35 χρόνια εικαστικής ιστορίας στο Πολύεδρο - Πάνω από 100 εικαστικοί καλλιτέχνες έχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους στον εκθεσιακό χώρο του Πολύεδρου. Θα εκτεθούν έργα τους από τη συλλογή του Πολύεδρου.

Μερικοί εξ’ αυτών είναι οι εξής εικαστικοί δημιουργοί:

Οι ζωγράφοι:  Σπεράντζας, Κατζουράκης, Κοκκινίδης, Σακαγιάν, Κυριτσόπουλος, Σόρογκας, Ανδρουτσάκης, Αλκαλάη, Σπηλιόπουλος, Χαρίσης, Γκολφίνος, Αντωνόπουλος, Μπέμπη, , Σωτηρχόπουλος, Κόρδης, Μελά, Μπότσογλου, Λεβίδης, Αλεξανδράτου, Παράσχη,  Παπατριανταφυλλόπουλος, Βεροπούλου, Μαρκίδης.

Οι γλύπτες:   Παπαγιάννης, Πατσόγλου,  Γεωργιάδης, Γερολυμάτος, Δικέφαλος και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture