Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται τον Ιούλιο στην Πάτρα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται τον Ιούλιο...

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ 2016 του Δήμου Πατρέων, θα εμφανιστεί στις 7 Ιουλίου στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο στις 21.30, η αγαπητή στο κοινό ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία θα καταφθάσει με καλοκαιρινή διάθεση, μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πριν την Πάτρα, στο πλαίσιο της φετινής της καλοκαιρινής περιοδείας, θα δώσει 2 μοναδικές συναυλίες στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει το παρελθόν και το παρόν του τραγουδιού, τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στο φως με την μαγεία των νυκτών εγχόρδων ΜandolinARTE!

Με την μοναδική της φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, πορεύεται στα μουσικά μονοπάτια που σμίγουν το χθες με το σήμερα, μεταφέροντας τραγούδια που έχουν την πολύτιμη πατίνα του χρόνου, για να αφήσουν το έντονο στίγμα τους για άλλη μια φορά, όπως αναφέρει το culturenow.gr.

Μία δυνατή μουσική συνάντηση που ξεσηκώνει τις αισθήσεις, μία διαφορετική προσέγγιση με τραγούδια αγαπημένα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια γεμάτα αναμνήσεις και γίνονται πολύτιμα.

Αυτό το μελωδικό ταξίδι με κλασικά αγαπημένα τραγούδια, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και το Πατρινό μουσικόφιλο κοινό.

Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Γιώργος Καραδήμος.

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα συνοδεύει στη σκηνή η ορχήστρα νυχτών εγχόρδων MandolinARTE.

Μαζί στη σκηνή θα είναι και οι καταξιωμένοι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο, ενορχηστρώσεις), Άγγελος Τζαμαριάς (τρομπόνι) και Αλέξης Κώστας (κρουστά).

O Omar Faruk Tekbilek και οι φίλοι του καταχειροκροτήθηκαν χθες βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture