Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Την Τετάρτη η φάση της παντομίμας για τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού

Πάτρα - Την Τετάρτη η φάση της παντομίμα...

Στις 4 το απόγευμα, στην πλ. Γεωργίου

Το επόμενο ραντεβού του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού του Πατρινού Καρναβαλιού 2016, με τίτλο «Όχι…δεν θα πάρω» έχει δοθεί για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 στην πλατεία Γεωργίου (σε περίπτωση βροχής θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο) με την Φάση της Παντομίμας.

Η παντομίμα που παραμένει από τις πιο δημοφιλείς και διαχρονικές φάσεις του παιχνιδιού του Κρυμμένου θησαυρού καλεί τα πληρώματα (γκρουπ) να διαγωνιστούν με τρίλεπτες παντομίμες, οι οποίες θα βαθμολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2016. Θα δοθούν πέντε βραβεία στους καλύτερους για τη συγκεκριμένη φάση, που θα απονεμηθούν στην ειδική εκδήλωση της Απονομής Βραβείων την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα «Αίγλη» στο ισόγειο της Veso Mare.

Η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 αποτελείται από τους Χάρη Αναγνωστόπουλο, Περικλή Βασιλόπουλο, Κατερίνα Γκατζούνα, Νέλυ Δημησιάνου, Χρήστο Καραγκούνη και Σάκη Πεφτίκογλου.

Η Ομάδα του 51ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού αποτελείται από τους Άγγελο Πολυδωρόπουλο (υπεύθυνος) και Μεντζέλο Μολοχίτη, Παύλο Σούλη και Λέα Τσόγκα (μέλη).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture