Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κυκλοφόρησε σε dvd στην χώρα μας η διασκεδαστική περιπέτεια "Ταξίδι στην Αλαμπάμα" με Ρέντφορντ και Νόλτε

Κυκλοφόρησε σε dvd στην χώρα μας η διασκ...

Η ταινία που παίχθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δεν είχε έρθει για προβολή στην Πάτρα

Στην Πάτρα μπορεί να μην ήρθε για προβολή, ωστόσο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παίχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο με επιτυχία, σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ και της Seven Films και τώρα μόλις κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε dvd για ενοικίαση στη χώρα μας.

Ο λόγος για την διασκεδαστική ταινία με στοιχεία κωμικά, βασισμένη στο ταξιδιωτικό μπεστ σέλερ βιβλίο του Βρετανού Bill Bryson, “A Walk in the Woods – Ταξίδι στην Αλαμπάμα” σε σκηνοθεσία του Κεν Γουάπις όπου έσμιξε επί της μεγάλης οθόνης δύο θρύλους της 7ης τέχνης, τον 79χρονο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον 74χρονο Νικ Νόλτε ενώ το καστ περιλαμβάνει ακόμα την Έμμα Τόμσον, την Μέρι Στινμπέργκεν, τον Νικ Όφερμαν, την Kristen Schaal, κ.α. Στις ΗΠΑ η ταινία κυκλοφορεί σε dvd από την περασμένη Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 ενώ στη χώρα μας τη διανομή του φιλμ ανέλαβε σε dvd η εταιρεία Audiovisual (υπάρχει σχετική διαφήμιση στα φυλλάδια με το πρόγραμμα των κινηματογράφων Ster Cinemas).

Ο κεντρικός ήρωας που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Μπιλ Μπράισον έχοντας φτάσει στην περίοδο της σύνταξης, αποφασίζει να διασχίσει το περίφημο φυσικής ομορφιάς μονοπάτι του Appalachian Trail που ξεπερνά τα 2.000 μίλια, από την Τζόρτζια ως το Maine των ΗΠΑ.

Η σύζυγος του αρχικά τον αποθαρρύνει ενώ ο μόνος συνταξιώτης που θα βρει ο Μπράισον για να τον πάρει παρέα μαζί του σε αυτή την απαιτητική πεζοπορία, θα είναι ένας παλιόφιλος που πια δεν είναι και στην καλύτερη φυσική κατάσταση, ο Κατζ. Τον πιο σοφιστικέ και συνεσταλμένο Μπράισον υποδύεται ο Ρέντφορντ ενώ τον πιο «χύμα» Κατζ ο Νικ Νόλτε.

Μόνο στις ΗΠΑ οι εισπράξεις της ταινίας ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια δολάρια. Το φιλμ με το νέο χρόνο και για την ακρίβεια, στις 13 Ιανουαρίου 2016 αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γαλλίας.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture