Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σεμινάριο με την Μαρία Δούρου: Ανακαλύπτουμε τρόπους που θα μας εξασφαλίσουν οικογενειακή ισορροπία και θαλπωρή

Σεμινάριο με την Μαρία Δούρου: Ανακαλύπτ...

'Ενα βιωματικό σεμινάριο για το νόημα των Χριστουγέννων, την ενθάρυνση των παιδιών και την αρμονία στην οικογένεια

Μία από τις υψηλότερες αξίες στη ζωή, την οποία εξυμνούμε τα Χριστούγεννα και είναι η μόνη που μπορεί να κάνει παιδιά, μικρά και μεγάλα, ευτυχισμένα είναι η Αγάπη! Τι είναι όμως η αγάπη; Πώς τη δίνουμε μέσα στην οικογένεια και πώς μαθαίνουμε τα παιδιά μας να αγαπούν; Πώς μεταμορφώνουμε την εορταστική περίοδο σε ένα πραγματικό δώρο αγάπης ο ένας για τον άλλον; Τα δώρα δίνουν πραγματική χαρά στα παιδιά μας ή, ύστερα από λίγες ώρες, παύουν να έχουν την παραμικρή σημασία για αυτά; Τι ζητάνε τελικά τα παιδιά από εμάς και τι εμείς από τα παιδιά μας;

Απαντήσεις και μέσα από μια προσέγγιση στο νόημα των Χριστουγέννων θα μας βοηθήσει να λάβουμε η Μαρία Δούρου μέσα από το σεμινάριο: Το νόημα των Χριστουγένων για την ενθάρρυνση των παιδιών και την αρμονία στην οικογένεια που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα στο tag της Αγίου Ανδρέου.

Ας δούμε πως μπορούμε να ενθαρρύνουμε πραγματικά τα παιδιά μας, μέσα σε φιλικό κλίμα συνεργασίας, χαράς και αλληλεγγύης, να απολαμβάνουν, μαζί με τους γονείς την ασφάλεια της οικογενειακής θαλπωρής! Ταυτόχρονα όμως να μάθουμε πώς να τα βοηθήσουμε να γίνουν αυτόνομα και υπεύθυνα άτομα, ικανά να στέκονται στα πόδια τους κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Ας μάθουμε πώς να ακούμε τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους, να τα ενθαρρύνουμε αντί να τα επιβραβεύουμε, να τους βάζουμε όρια- ένα πραγματικά ανεκτίμητο δώρο για την ανατροφή τους!

Μπορούμε οι γονείς να αλλάξουμε τη στάση μας, να παραδεχτούμε τα λάθη μας; Τα Χριστούγεννα και ο χρόνος που θα περάσουμε με τα παιδιά μας είναι το πρώτο βήμα! Είναι ευκαιρία για μοίρασμα, για αγκαλιά, για γέλια, για παιχνίδι, θετική σκέψη και πολλή πολλή αγάπη!
Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν εκτός απο γονείς, επαγγελματίες που ασχολούνται με παιδιά, εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί, άνθρωποι που φυλάνε παιδάκια των οποίων οι γονείς εργάζονται κοκ.
Ένα τρίωρο ,τρυφερό, βιωματικό σεμινάριο από τη Μαρία Δούρου Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας / Councelling για τους τρόπους που θα μας εξασφαλίσουν οικογενειακή ισορροπία και θαλπωρή.
Σάββατο 19/12 στο study room του Tag cafe στην Πάτρα στις 16.00-19.00 .
Τιμή συμμετοχής : 15€.
Κράτηση θέσεων : Θάνος Δούρος :+30 6947899459.

Η Μαρια Δούρου είναι σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, μητέρα 4 παιδιών. Έχει πτυχίο στην Κοινωνική Ανθρωπολογία και μεταπτυχιακούς τίτλους στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική .
Έχει εκπαιδευτεί στην Αντλεριανή Ψυχολογία , πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες και συντονίζει ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης και αυτογνωσίας . Ιδιαίτερη έμφαση προσδίδει στην εκπαίδευση γονιών , με στόχο την βελτίωση των σχέσεών τους με τα παιδιά τους και την οικογενειακή αρμονία υπό κάθε συνθήκη .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight