Τι υποστηρίζει ο Θόδωρος Δρίτσας
"Όσον αφορά τον Οργανισμό Λιμένα Πάτρας, είναι κόλαφος σε όσους μας κατηγορούν ότι αλλάζουμε τις διοικήσεις έτσι επειδή θέλουμε κι επειδή θέλουμε να βάλουμε τους δικούς μας. Και στην περίπτωση των διοικήσεων των οργανισμών λιμένων μελετήθηκαν σχολαστικά όλα τα δεδομένα και ήταν ένας από τους λόγους της καθυστέρησης για την αντικατάσταση των διοικήσεων, όπου κρίνεται ότι χρειαζόταν η αντικατάσταση", απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας Θόδωρος Δρίτσας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του αχαιού βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
"Σας βεβαιώνω και σας ενημερώνω ότι ήδη πριν από τις προηγούμενες εκλογές, σε ό,τι αφορά τη δική μου αρμοδιότητα και τη δική μου γνώμη, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τα πράγματα κινούνται. Νομίζω ότι είναι θέμα ελάχιστων ημερών η διαδικασία για διάφορους λιμένες, μεταξύ των οποίων και για τον Οργανισμό Λιμένα Πάτρας", συμπλήρωσε ο υπουργός.
Σε ότι αφορά τη λιμενική ζώνη της Πάτρας, ο κ. Δρίτσας επιμένει στο σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο έχει δοθεί προς διαβούλευση.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










