Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηχηρά ονόματα στο εδώλιο για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ηχηρά ονόματα στο εδώλιο για το Ταχυδρομ...

Σε δίκη

 

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα δικαστούν 35 συνολικά άτομα για την υπόθεση των δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ανάμεσά τους οι επιχειρηματίες Άγγελος Φιλιππίδης, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Δημήτρης Κοντομηνάς, Περικλής Λίβας, Βίκτωρας Ρέστης, Δημήτρης Μπακατσέλος, η πρώην επικεφαλής του ΤΧΣ Αναστασία Σακελλαρίου, οι Κυριάκος Γριβέας και Μαρία Βάτσικα και άλλοι.

Κατηγορούνται για απιστία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Το βούλευμα έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως Μαρίας Σουκαρά. Απάλλαξε μόνο τον επιχειρηματία Παν. Ευθυμίου, παρά την πρόταση της εισαγγελέως για παραπομπή του.

 

tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις