Στην πρόθεση ψήφου ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνουν 28%
Απόλυτη ισοπαλία δείχνει σε νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για το Ποντίκι. Στην πρόθεση ψήφου ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνουν 28%.
Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με 6,5%, το Ποτάμι και το ΚΚΕ με 5,5%, η Λαϊκή Ενότητα με 4%, η Ένωση Κεντρώων με 3,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,5%.Στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 49% ενώ η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 38%.
Στην ερώτηση «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για Πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 35% και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας 33%. «Κανένας από τους δύο» απάντησε το 30%.
0,7% η ...απόσταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση της Alco- Εκτός οι ΑΝΕΛ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













