Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πέντε νέοι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Αϊβαλή

Πέντε νέοι υποψήφιοι με τον Δημήτρη Αϊβαλή

Νέες υποψηφιότητες για την παράταξη "Ενωμένοι για την Πάτρα"

Άλλους πέντε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσιάζει η δημοτική παράταξη «Ενωμένοι για την Πάτρα» του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Αϊβαλή.

Η Ρούλα Γιαλελή - Κολλιοκότα κατοικεί στην Πάτρα, Διετέλεσε επί σειρά ετών προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Πάτρας. Έχει δύο κόρες.

Ο Ιωάννης Οικονομόπουλος γεννήθηκε το 1967 και είναι διπλωματούχος του τμήματος των πολιτικών μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται με την αγιογραφία. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ο Νικόλαος Πετρούτσος γεννήθηκε το 1988 και εργάζεται ως
ξενοδοχοϋπάλληλος στην Πάτρα. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο.

Ο Στάθης Ράπτης στέλεχος ιδιωτικής εταιρείας γεννήθηκε το 1980 στην Πάτρα και είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικών Σπουδών και Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος,με
μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Surrey του Λονδίνου. Υπήρξε επί χρόνια παίκτης του μπάσκετ και είναι ιδρυτικό μέλος της ποδηλατικής ομάδας «Ας γεμίσουμε την Πάτρα ποδήλατα».

Ο Κωνσταντίνος Σακελλαρόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Ψαθόπυργο Ρίου, όπου και κατοικεί. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αναγέννησης Ψαθοπύργου». Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις