Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

H γιατρός- ακτινολόγος Αθηνά Χρυσανθοπούλου με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο

H γιατρός- ακτινολόγος Αθηνά Χρυσανθοπού...

Στον αγώνα για μια νέα Πάτρα

O συνδυασμός Ενωτική Κίνηση Πάτρας με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Δημήτρη Κατσικόπουλο, ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Δρ. Πανεπιστημίου, ιατρού Αθηνάς Χρυσανθοπούλου.

Η Αθηνά Χρυσανθοπούλου, είναι ακτινολόγος επιμελήτρια  Α΄ ΕΣΥ, υπεύθυνη του τμήματος υπερήχων του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου Πατρών.

Στις εκλογές του Νοεμβρίου, συστρατεύεται με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο στον αγώνα για μια νέα Πάτρα. Στον αγώνα για μια Πόλη δυνατή και ανθρώπινη, που θα ενώνει τους  πολίτες της και θα ανήκει στους πολίτες της.

Η κ. Χρυσανθοπούλου εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο να θέσει υποψηφιότητα με την  Ενωτική Κίνηση Πάτρας.

«Μετά από 18 χρόνια θητείας στον ιατρικό χώρο, υπηρετώντας  από θέση ιατρού- ακτινολόγου στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχοντας την ευθύνη στο Τμήμα Υπερήχων, πιστεύω ότι η αγάπη μου για τον συνάνθρωπο έχει αποδειχθεί έμπρακτα. Η προσφορά μου όμως στους πολίτες δεν θέλω να σταματήσει εκεί. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου Πάτρας αξιοποιώντας και την εμπειρία μου στα θέματα υγείας. Έρχομαι λοιπόν να ζητήσω τη στήριξή σας, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Δημήτρη Κατσικόπουλου, οι ιδέες του οποίου με εκφράζουν και πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να δώσουμε τη λύση σε πολλά από τα φλέγοντα  προβλήματα του νέου μας Δήμου» αναφέρει η κ. Χρυσανθοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις