Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρεμβάσεις Νταβλούρου για Διαχείριση Αποβλήτων και την υπόθεση του αδικοχαμένου οπλίτη

Παρεμβάσεις Νταβλούρου για Διαχείριση Απ...

Στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας

Από το Γραφείο Τύπου του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Αθανασίου Νταβλούρου, ανακοινώνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

-Με παρεμβάσεις του βουλευτή Αχαϊας, μετά από σχετικά αιτήματα που είχαν υποβληθεί, υπεγράφησαν αποφάσεις για οικονομική ενίσχυση των Δήμων Ερυμάνθου και Πατρέων, από το «Πράσινο Ταμείο». Το κονδύλι των 100.000 ευρώ που θα διατεθεί στο Δήμο Ερυμάνθου, προορίζεται για την αποπεράτωση του Δημαρχείου. Το κονδύλι των 150.000 ευρώ, που θα διατεθεί στον Δήμο Πατρέων, αφορά την Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων.

-Μόλις ενημερώθηκε για το θέμα που ανέκυψε με την οικογένεια του αδικοχαμένου οπλίτη, Φώτη Ανδρικόπουλου, ο βουλευτής Αχαΐας, Θανάσης Νταβλούρος επικοινώνησε με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και ζήτησε να γίνει ρύθμιση, ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες για την συγκεκριμένη περίπτωση, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη φορολόγηση του ποσού που έδωσε η πατρίδα στην οικογένεια του. Παράλληλα επικοινώνησε και με τον Γενικό Διευθυντή  της ΔΕΗ κ. Καραλάζο, ζητώντας να επανέλθει το πολυτεκνικό τιμολόγιο στην οικογένεια Ανδρικόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις