Στο ίδιο ξενοδοχείο και μάλιστα σε διπλανά δωμάτια
Στο ίδιο ξενοδοχείο και μάλιστα σε διπλανά δωμάτια θα μείνουν η Αμάλ Αλαμουντίν και η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.
Η σύζυγος του Τζορτ Κλούνεϊ που επισκέπτεται από σήμερα τη χώρα μας για να παρέχει νομικές συμβουλές στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, θα μείνει στη Μεγάλη Βρεταννία.
Εκεί βρίσκεται και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία ανέβασε στο Ιnstagram μια φωτογραφία από το διάδρομο του ξενοδοχείου γράφοντας: "Μένω δίπλα από την Αμάλ που μόλις παντρεύτηκε τον κ. Κλούνεϊ. Βρίσκεται στην Αθήνα για να επιστρέψουν τα γλυπτά του Παρθενώνα από το Βρετανικό μουσείο. Την αγαπώ για αυτό".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr











