Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Θεραπείες ενδυνάμωσης μαλλιών και προϊόντα φροντίδας και περιποίησης από την εξειδικευμένη κλινική Bergmann Kord

Θεραπείες ενδυνάμωσης μαλλιών και προϊόν...

Ο κύριος Βαρδής Κορδεράς, μίλησε αποκλειστικά στο thebest.gr για τις εξειδικευμένες και απόλυτα αποτελεσματικές θεραπείες της Bergmann Kord.

Η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Bergmann Kord παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα εδώ και 35 χρόνια. Παράλληλα με τα χιλιάδες και επιτυχημένα αποτελέσματα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών από τους γιατρούς της, έχει εξελίξει και παρέχει τις πιο σύγχρονες και επιστημονικές θεραπείες τριχόπτωσης - ενδυνάμωσης μαλλιών για άντρες και γυναίκες, οι οποίες παρέχονται και στο νέο υποκατάστημα στο κέντρο της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111).

Με τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης ή άλλης διαφοροποίησης στην υφή, στη λάμψη ή στο πάχος της τρίχας απευθυνθείτε στους ειδικούς για μια δωρεάν διάγνωση ώστε να μάθετε τα αίτια και τον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης!

Ο κύριος Βαρδής Κορδεράς, μίλησε αποκλειστικά στο thebest.gr για τις εξειδικευμένες και απόλυτα αποτελεσματικές θεραπείες της Bergmann Kord.

"Ξεκινάμε με μια διαγνωστική εξέταση που ονομάζουμε τριχοριζόγραμμα και ανάλογα με την περίπτωση και τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου προτείνουμε την κατάλληλη αγωγή.

Ωστόσο εκτός από τις βαθιά αναζωογονητικές θεραπείες αναδόμησης για το μήκος της ταλαιπωρημένης και αδυνατισμένης τρίχας και την ενίσχυση της κερατίνης, την οποία προτείνουμε κυρίως σε γυναίκες για καλύτερη συμπεριφορά της τρίχας και λάμψη, υπάρχουν και πιο ενισχυτικές. Η νέα και πολλά υποσχόμενη θεραπεία τριχόπτωσης που εφαρμόζουμε σε συνεργασία με το Instituto Rinaldi του Μιλάνο, ονομάζεται PRP (Platelet Rich Plasma) και εφαρμόζεται ήδη στη κλινική μας με εντυπωσιακά αποτελέσματα, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Πρόκειται για καινοτόμο μέθοδο που αξιοποιεί τις ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος. Τα αιμοπετάλια είναι πλούσια σε Κυτοκίνες και Αυξητικούς Παράγοντες (GrowthFactors), οι οποίοι έχουν την ιδιότητα της αναγέννησης & ανάπλασης των ιστών του οργανισμού που δυσλειτουργούν ή έχουν υποστεί βλάβη. Ειδικά για την περίπτωση της τριχόπτωσης, οι Αυξητικοί Παράγοντες επιτυγχάνουν την επανενεργοποίηση των αδύναμων ενήλικων βλαστοκυττάρων του τριχωτού της κεφαλής και κατ επέκταση των θυλάκων των τριχών που δυσλειτουργούν, για να είναι πλέον σε θέση να δώσουν νέα μαλλιά αλλά και ενδυνάμωση στα υπάρχοντα.

Με τη νέα θεραπεία επιτυγχάνεται κατ΄ουσίαν η ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων, δεδομένου ότι ο οργανισμός ¨εξαναγκάζεται¨ να αντιδράσει με έντονο, αλλά απόλυτα φυσικό τρόπο, στην υπολειτουργία τους. Η νέα θεραπεία είναι απλή στην εφαρμογή της, απολύτως ασφαλής και δίχως παρενέργειες, καθώς η μέθοδος PRP εφαρμόζεται ήδη για αρκετά χρόνια με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το σημαντικότερο είναι ότι, με τη δωρεάν διαγνωστική εξέταση που εφαρμόζουμε στη κλινική, εντοπίζουμε τη ρίζα του πρόβλημα των μαλλιών και την κατάσταση υγείας της τρίχας και έτσι μπορούμε να επιλέξουμε με ακρίβεια τη θεραπεία που θα διορθώσει τη ζημιά που έχουν υποστεί τα μαλλιά."

Μπορείτε να προγραμματίσετε το προσωπικό σας ραντεβού για μια δωρεάν διάγνωση στο τηλ. 2610 424545.



 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being