Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παντρεμένος δήμαρχος της Δυτικής Ελλάδας άφησε έγκυο τη γραμματέα του

Παντρεμένος δήμαρχος της Δυτικής Ελλάδας...

Η είδηση κάνει το γύρο του internet

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι δήμαρχος της Δυτικής Ελλάδας, όχι μόνο ερωτεύτηκε σφόδρα την 35χρονη γραμματέα του, παρότι και οι δύο παντρεμένοι, αλλά την κατέστησε και έγκυο. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα η σύζυγός του τον έχει διώξει από το σπίτι, καθώς οι παρασπονδίες του έχουν γίνει θέμα συζήτησης στην περιοχή, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Κόσμος".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αρκετά πόρταλ της περιοχής η ιστορία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Τότε προσελήφθη στο γραφείο του δημάρχου η εν λόγω γραμματέας. Εντυπωσιακή 35άρα παντρεμένη με παιδιά.

Ο έρωτας ανάμεσά τους φουντώνει και οδηγεί μέχρι και την εγκυμοσύνη, την οποία αναγκάστηκε να διακόψει η γραμματέας. Η σχέση συνεχίζεται παράνομη. Μάλιστα είναι τέτοια η επιθυμία του ενός για τον άλλον που δεν διστάζουν να συνευρίσκονται ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο του.

Κάποια στιγμή η σχέση γίνεται αντιληπτή από υπαλλήλους του δήμου και η «πληροφορία» φτάνει στ' αυτιά της γυναίκας του, η οποία προσλαμβάνει κρυφά ντετέκτιβ για να διαπιστώσει την εγκυρότητα των φημών.

Ο ιδιωτικός αστυνομικός παρακολουθεί το ζευγάρι και κάποια στιγμή εντοπίζει την ερωτική φωλιά του ζευγαριού. Ενημερώνει την απατημένη σύζυγό και εκείνη παρουσία δύο μαρτύρων φτάνει στο διαμέρισμα. Η συνέχεια; Αναμενόμενη. Η απατημένη σύζυγός σοκαρισμένη βλέπει τον άντρα της στην αγκαλιά της ερωμένης του και διώχνει το δήμαρχο από το σπίτι τους.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος προσπαθεί να ηρεμήσει την γυναίκα του καθώς η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης θα καταστρέψει την προεκλογική εκστρατεία του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Και ο μοναδικός τρόπος για να μη γίνει κάτι τέτοιο, είναι να διώξει την γραμματέα από δίπλα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις