Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το ΙΕΚ Ακμή στήριξε ως χορηγός τις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 - Δείτε Φωτό

Το ΙΕΚ Ακμή στήριξε ως χορηγός τις εκδηλ...

Τον καλλωπισμό της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού Ιωάννα Κυπραίου είχαν αναλάβει οι σπουδάστριες αισθητικής του ΙΕΚ Ακμή

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδας μετά την επιτυχημένη  συμμετοχή του ως χορηγός στις εκδηλώσεις του Πατρινού καρναβαλιού το 2013, στήριξε και φέτος ενεργά με τους σπουδαστές του όλες τις δράσεις  του κορυφαίου θεσμού της πόλης της Πάτρας.

Το συγκεκριμένο ΙΕΚ με σημαντική παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1992 στη Δυτική Ελλάδα πέρα από το σημαντικό και πολύπλευρο εκπαιδευτικό έργο που προσφέρει γίνεται αρωγός των φορέων της πόλης υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.

Συγκεκριμένα το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα πλαίσια της χορηγίας ανέλαβε με τις σπουδάστριες του τμήματος αισθητικής το μακιγιάζ και τον καλλωπισμό της βασίλισσας, τόσο στις επίσημες εμφανίσεις της σε όλη τη διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού, όσο και κατά τη διάρκεια των παρελάσεων του Σαββάτου και της Κυριακής.

Οι σπουδαστές του τμήματος γραφιστικής επιμελήθηκαν μέρος του έντυπου υλικού του Καρναβαλιού ενώ ο τομέας παιδαγωγικών συμμετείχε με τις σπουδάστριες του στην Καρναβαλούπολη που διοργανώθηκε στην Πλατεία Γεωργίου.

Στις καρναβαλικές δράσεις συμμετείχε επίσης και το τμήμα των διακοσμητών που σχεδίασαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό για το θέμα του κρυμμένου θησαυρού των χορηγών. Τα μέλη των καρναβαλικών πληρωμάτων έπρεπε να φέρουν ενα συστατικό απο τα γλυκά και φαγητά  του καρναβαλιού και να το τοποθετήσουν σε κάποιο απο τα γράμματα που σχημάτιζαν το λογότυπο του ΙΕΚ. Τα τρόφιμα δόθηκαν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τις οποίες το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στηρίζει έμπρακτα με κάθε δυνατό τρόπο καθ’ολη τη διάρκεια του χρόνου.

Με τέτοιες δράσεις το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και να εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα έχουν διαδαχθεί κατα τη διάρκεια της φοίτησης τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας ενώ  ταυτόγχρονα συμβάλει στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης των Πατρών στηρίζοντας τον σημαντικότερο θεσμό της.

Oι φωτό είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Στη φωτ. η Ιωάννα Κυπραίου με την βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 Ερατώ Μπερλέμη.

Στη φωτ. η Ιωάννα Κυπραίου με την βασίλι...

Στη φωτ. η Ιωάννα Κυπραίου με την βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 Ερατώ Μπερλέμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture