Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Kαλές εντυπώσεις άφησε η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Ιωάννα Κυπραίου - Μοίρασε φιλιά και χαμόγελα από το άρμα της

Kαλές εντυπώσεις άφησε η φετινή βασίλισσ...

Παρά το κρύο και την βροχή η "βασίλισσα" παρέλασε με τολμηρό καρναβαλικό ρούχο

Kαλές εντυπώσεις άφησε η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 Ιωάννα Κυπραίου στις δύο παρελάσεις, τόσο του Σαββάτου το βράδυ όσο και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 2 Μαρτίου το μεσημέρι.

Με ζεστό χαμόγελο, νιάτα και ομορφιά, η Ιωάννα Κυπραίου χαιρετούσε τους θεατές από το άρμα της που είχε θέμα «Η βασίλισσα του χιονιού» (το θέμα αποδείχτηκε ταιριαστό τελικά με τον άστατο βροχερό καιρό) και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο.

Στην καλή της εμφάνιση συνέβαλε και το ρούχο της που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τα φυσικά της προσόντα. Το ρούχο σε αποχρώσεις απαλού μωβ που τόνιζε το μπούστο της και άφηνε εντελώς ακάλυπτο το ένα της πόδι, είχαν επιμεληθεί η Ρούλα Ζαχαράκη και η Πανωραία Πολυζωγοπούλου ενώ το μακιγιάζ της είχε γίνει με προιόντα Kryolan.

Βέβαια στα λίγα αρνητικά πρέπει να επισημάνουμε ότι θα μπορούσε να είχε επιμεληθεί κάποιος την κίνηση της ώστε η "βασίλισσα" να έκανε και κάποιες ωραίες χορευτικές φιγούρες. Η κοπέλα σαφώς κουνιόταν (εξάλλου το ψηλό σημείο που την είχαν τοποθετήσει πάνω στο άρμα δεν της άφηνε πολλά περιθώρια για κάτι περισσότερο) και έδειχνε να απολαμβάνει το ρόλο της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού. Αυτό εξάλλου είναι και το ζητούμενο και η αποστολή που αναλαμβάνει στο Πατρινό Καρναβάλι η κοπέλα που επιλέγεται για βασίλισσα κάθε χρόνο.

Την ίδια ώρα συγκρίνοντας την ιδέα του ανταγωνιστικού Καρναβαλιού της Ξάνθης που είχε επιλέξει για βασίλισσα το γνωστό ξανθό μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, η οποία συμμετείχε και στο τελευταίο Dancing with the Stars (παρότι όμορφη κοπέλα έδειχνε μάλλον άχαρη ενώ στα τηλεοπτικά πλάνα την είδαμε να παρελαύνει με μπουφάν λόγω κρύου και βροχής) σαφώς το Καρναβάλι της Πάτρας είχε φέτος μία πολύ καλύτερη Βασίλισσα, γοητευτική, σέξι και χαμογελαστή.

Μάλιστα μόλις τέλειωσε την παρέλαση της η Ιωάννα Κυπραίου ήρθε στην πλατεία Γεωργίου, κοντά στην εξέδρα των επισήμων χόρεψε και γλέντησε με τους καρναβαλιστές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture