Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χιλιάδες εκτοπισμένοι μετά από έκρηξη του ηφαιστείου Κελούντ στην Ιάβα

Χιλιάδες εκτοπισμένοι μετά από έκρηξη το...

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της ηφαιστειακής δραστηριότητας

Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έχουν υποχρεωθεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στο πολυπληθέστερο νησί της Ινδονησίας, την Ιάβα, λόγω έκρηξης του ηφαιστείου Κελούντ, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της ηφαιστειακής δραστηριότητας. Τα θύματα ήταν δύο ηλικιωμένοι που καταπλακώθηκαν από τις οροφές των σπιτιών τους, οι οποίες κατέρρευσαν υπό το βάρος της στάχτης και των βράχων.

Έξι αεροδρόμια παραμένουν κλειστά λόγω της έκρηξης.

Σύμφωνα με την υπηρεσία αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών της Ινδονησίας, σεισμικές δονήσεις συνεχίζουν να καταγράφονται στην περιοχή του ηφαιστείου, ωστόσο οι επιστήμονες δεν αναμένουν νέες εκρήξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις