Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Ιατρική-Ενημερωτική εκδήλωση σήμερα στον Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου Βραχναιίκων

Πάτρα: Ιατρική-Ενημερωτική εκδήλωση σήμε...

Oμιλία από τον ορθοπαιδικό χειρουργό-αρθροσκόπο κ. Γιώργο Πετσίνη με θέμα: "Αντιμετώπιση Παθήσεων Γόνατος”.

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του νέου Ι. Ν. του Αγίου Βασιλείου Βραχναιίκων θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον ορθοπαιδικό χειρουργό-αρθροσκόπο  κ. Γιώργο Πετσίνη με θέμα: "Αντιμετώπιση Παθήσεων Γόνατος”.

Στο τέλος της ομιλίας που θα είναι η πρώτη από μια σειρά  εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας, ο κ. Πετσίνης θα απαντήσει στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Η εκδήλωση που αποτελεί πρωτοβουλία των ιερέων και του εκκλησιαστικού συμβουλίου της Τοπικής Εκκλησίας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στηρίζεται και ενισχύεται ουσιαστικά κάθε ανάλογη προσπάθεια κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being