Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Ολύμπιον: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ασθενείς του Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης του Θεραπευτηρίου

Ολύμπιον: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για...

Γνωστοί τραγουδιστές και χορωδία συμμετείχαν αφιλοκερδώς

Σε ιδιαίτερα ζεστό και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ασθενείς του Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης του Θεραπευτηρίου Ολύμπιον στην Πάτρα.

Την εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν  ασθενείς και εργαζόμενοι στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης του ΟΛΥΜΠΙΟΥ, πλαισίωσαν μουσικά η παιδική χορωδία του ωδείου Σωτηροπούλου ενώ τραγούδησαν οι Νικόλας Αδαμ και Γιώργος Ζησιμόπουλος από το Μetropolis live. Στα πλήκτρα ήταν ο Ανδρέας Βούλγαρης ενώ υπεύθυνος για τα ηχητικά ήταν ο Γ. Βέρρας.

Η Διοίκηση της ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο την υπεύθυνη της παιδικής χορωδίας κ. Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και τους τραγουδιστές που αφιλοκερδώς προσέφεραν χαρά και κέφι στους ασθενείς του Κ.Α.Α. αλλά και τους φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πατρών που μαζί με την καθηγήτριά τους κ. Μαρία Γιαλούρη οργάνωσαν την υπέροχη αυτή γιορτή.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι το γιορτινό στολισμό στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του ΟΛΥΜΠΙΟΥ  επιμελήθηκε το κατάστημα Balloon Fire.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr