Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένταση στη Μαιζώνος- Καταστηματάρχης κάλεσε την Aστυνομία- Βγήκαν οι ντουντούκες - Παραλίγο να πέσει ξύλο- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ένταση στη Μαιζώνος- Καταστηματάρ...

Ομάδες περιφρούρησης οργώνουν το κέντρο

11.45 Στη Μαιζώνος,  καταστηματάρχης κάλεσε την αστυνομία επειδή οι συγκεντρωμένοι έμποροι και υπάλληλοι εμπόδιζαν τους καταναλωτές να μπουν μέσα. Επικράτησε ένταση και έχει συγκεντρωθεί κόσμος στο ύψος της Ευαγγελίστριας.

Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε η συμπλοκή μεταξύ ιδιοκτητών που άνοιξαν τα καταστήματά τους με εμπόρους και εμποροϋπαλλήλους και σε άλλο κατάστημα του κέντρου. Παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

11.34 "Δεν μας λείπουν ώρες για ψώνια, χρήματα μας λείπουν" φωνάζουν οι έμποροι με τις ντουντούκες, ενώ οι εμποροϋπάλληλοι μοιράζουν φυλλάδια στους καταναλωτές και τους αποθαρρύνουν να μπουν για να ψωνίσουν.

11.27 Βγήκαν και πάλι οι ντουντούκες από τους εμπόρους εναντίον όσων έχουν ανοίξει τα καταστήματά τους ενώ άρχισε και η ένταση με όσους αρνούνται να κλείσουν.

11.00 Αρκετά είναι τα εμπορικά καταστήματα που έχουν ανοίξει στο κέντρο της Πάτρας. Οι ομάδες περιφρούρησης προς στιγμήν μπαίνουν μέσα και κάνουν συστάσεις στους ιδιοκτήτες  για να κλείσουν, ενώ αστυνομική δυναμη παρακολουθεί διακριτικά για την αποφυγή επεισοδίων.

10.00 Ομάδες περιφρούρησης αποτελούμενες από  Εμπόρους, υπαλλήλους, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ θα οργώσουν το κέντρο της Πάτρας ενώ αυτή  την ώρα είναι σε εξέλιξη  συγκέντρωση  στην πλατεία Γεωργίου.

Οι έμποροι και οι υπάλληλοι φωνάζουν για άλλη μια φορά "Ποτέ την Κυριακή" αντιτιθέμενοι στο άνοιγμα των καταστημάτων και ετοιμάζονται για να μην αφήσουν να περάσει -στα πολυκαταστήματα ιδίως- ούτε ...κουνούπι για αυτό και είναι έτοιμοι για αποκλεισμούς.

Η αρχή του αποκλεισμού θα γίνει από το πολυκατάστημα  Zara, ενώ θα ακολουθήσουν όλες οι αλυσίδες και τα super market.

Οι συνδικαλιστές έχουν σφυρίχτρες ενώ δεν αποκλείεται να ακουστούν σε λίγο και  ντουντούκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις